reklama
Przestań czytać głupoty! Na pewno wszystko będzie ok[emoji3]Czytam od wczoraj te orzypadki chorych dzieci i juz tak sie denerwuje tymi prenatalnymi badaniami, ze spać nie mogłam w nocy znowu rycze głównie dlatego ze jestem stara i to wszystko moja wina, jesli cokolwiek mogłoby być nie tak
olagie
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt!
Ja też chyba bym chciała chłopca - chociaż już jednego mam i tak przeczuwam, że będzie kolejny
Prenatalne też mam w poniedziałek - będzie równy 13 tydzień, to może też będzie już wiadomo. Tyle, że na NFZ a po tym co piszecie, to pewnie nie będzie im się chciało sprawdzać ;/
Ja też chyba bym chciała chłopca - chociaż już jednego mam i tak przeczuwam, że będzie kolejny
Prenatalne też mam w poniedziałek - będzie równy 13 tydzień, to może też będzie już wiadomo. Tyle, że na NFZ a po tym co piszecie, to pewnie nie będzie im się chciało sprawdzać ;/
Ja wiem, ze jestem debil, ale nic nie poradze.tak się bojePrzestań czytać głupoty! Na pewno wszystko będzie ok[emoji3]
Czytam od wczoraj te orzypadki chorych dzieci i juz tak sie denerwuje tymi prenatalnymi badaniami, ze spać nie mogłam w nocy znowu rycze głównie dlatego ze jestem stara i to wszystko moja wina, jesli cokolwiek mogłoby być nie tak
Ja Cię doskonale rozumiem. Też ciągle o tym myślę. Mam już skończone 38 lat.
Wokół mnie sporo dziewczyn w tym lub starszym wieku rodziły i wszystjo było ok.
Cały czas sobie w myślach tłumaczę, że będzie ok.
Ale wiem też że jak się będzie zbliżał termin badań to będę cała w stresie.
Cały czas myślę o nas wszystich i trzymam kciuki
dorzynka
Fanka BB :)
Ja jablka, pomarancze i banany na kkilogramy wlasnie jem jajecznice z pomidoramiA co do jedzenia to tez caly czas z glowa w lodowce. Wczesniej w to nie wierzylam ale w tej ciazy mam smak na kwasne, pomarancze , kiwi no i pomidory kilogramami bym jadla. Tylko wiadomo ze teraz te pomidory to wcale nie maja smaku
Dziewczyny musimy byc silne bo zamartwianie sie nic nie da
A dzis w paczkomacie wyladowal prezent od mojej siostry lektura bedzie swietna
Załączniki
reklama