reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny ja właśnie wyniki swoje sprawdziłam morfologia jak dzwon w takim stanie wycieńczenia jestem w szoku. Glukoza 80 po herbatce z cukrem a normy 71-99 także chyba nie wpłynęło aż tak. Cytomegalii nie miałam, a najgorsze ze toxoplazmozy igg 0 a igm jakby nie ma wogole na spisie jest ze robiłam może jeszcze dodadzą w sumie grupa krwi tez chhba jeszcze nie. Najgorsze ze wynik na który najbardziej czekam to go nie ma wrrr
To ja bym się zaczęła martwić jaka byłaby faktycznie na czczo. Jak masz możliwość to wypożycz glukometr i posprawdzaj sobie na czczo i po posiłku cukier

Moje wyniki wszystkie ok, tarczyca też a badałam też ft3 ft4 i 2 jakieś anty coś tam. Coraz bardziej jaram się myślą o porodzie domowym. Oby tylko ciąża przebiegła wzorowo [emoji120]

Moje wyniki wszystkie ok, tarczyca też a badałam też ft3 ft4 i 2 jakieś anty coś tam. Coraz bardziej jaram się myślą o porodzie domowym. Oby tylko ciąża przebiegła wzorowo [emoji120]
Ja bym się bała...ale możę u ciebie inaczej to działa.. a tam kobiety jak częściej rodzą? W domu szpitalu czy gdzie?:)

U mnie będzie 12+1. A u Ciebie?
Marzy mi się córeczka bo mam już dwóch chłopaków.
U mnie 12+4. Ciekawe czy się dowiemy. Nie mam w sumie żadnych preferencji ale ciekawość mnie zżera. Zawsze jak myślałam o pierwszym dziecku to bardzo chciałam chłopca ale teraz jakoś wszystko mi jedno. Kazdy ma jakis typ i jestem ciekawa czyje przypuszczenia sie spelnią (mąż i moja mama mówią że będzie chłopiec, brat że dziewczynka). Dodam że mamy już w domu córkę (nie jestem jej mamą biologiczną).

Czyli kto ma już prenatalne w przyszłym tygodniu?
@jurkovska i kto jeszcze? Ja dopiero za 4 tygodnie :( i na płeć może być za szybko jeszcze. Szczerze to nie spotkałam jeszcze nikogo kto by się dowiedział o płci w 12 tyg tak żeby byś pewnym :p ale może któraś z was bedzie pierwsza :D ja na to nie licze :) myślę że po 14tyg już można się spodziewać wieści.
Koleżanki dwie tak miały że niby im gadali że dziewczynki na prenatalnych a potem zdziwienie bo chłopaki były :D tak szybko to wygląda podobnie jeszcze :)

reklama
Moja przyjaciółka na prenatalnym dowiedziała sie w 80% a potem sie potwierdziło wiec liczę na to chce juz zacząć kupować :D Ja mam niestety badanie 28 lutego wiec sobie poczekam jeszcze :p ale jestem nie cierpliwa wiec to bedzie 2 tyg męczarni i czekania :)

Do góry