czarnulka28
Fanka BB :)
U mnie będzie 12+1. A u Ciebie?Ja też liczę na jakieś wieści co do płci na prentalnalych 25.02
A który będzie to Twój tydzień?
Marzy mi się córeczka bo mam już dwóch chłopaków.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie 12+1. A u Ciebie?Ja też liczę na jakieś wieści co do płci na prentalnalych 25.02
A który będzie to Twój tydzień?
To ja bym się zaczęła martwić jaka byłaby faktycznie na czczo. Jak masz możliwość to wypożycz glukometr i posprawdzaj sobie na czczo i po posiłku cukierDziewczyny ja właśnie wyniki swoje sprawdziłam morfologia jak dzwon w takim stanie wycieńczenia jestem w szoku. Glukoza 80 po herbatce z cukrem a normy 71-99 także chyba nie wpłynęło aż tak. Cytomegalii nie miałam, a najgorsze ze toxoplazmozy igg 0 a igm jakby nie ma wogole na spisie jest ze robiłam może jeszcze dodadzą w sumie grupa krwi tez chhba jeszcze nie. Najgorsze ze wynik na który najbardziej czekam to go nie ma wrrr
Ja zaszłam od razu jak mi się @ skończyła, więc w tą stronę też to działa[emoji23]Ja zaszłam w 39 dniu cyklu [emoji14] więc można późna owulacja, nieregularne cykle. Proste
Ja bym się bała...ale możę u ciebie inaczej to działa.. a tam kobiety jak częściej rodzą? W domu szpitalu czy gdzie?Moje wyniki wszystkie ok, tarczyca też a badałam też ft3 ft4 i 2 jakieś anty coś tam. Coraz bardziej jaram się myślą o porodzie domowym. Oby tylko ciąża przebiegła wzorowo [emoji120]
"Tam" czyli że gdzie? [emoji848][emoji16]Ja bym się bała...ale możę u ciebie inaczej to działa.. a tam kobiety jak częściej rodzą? W domu szpitalu czy gdzie?
U mnie 12+4. Ciekawe czy się dowiemy. Nie mam w sumie żadnych preferencji ale ciekawość mnie zżera. Zawsze jak myślałam o pierwszym dziecku to bardzo chciałam chłopca ale teraz jakoś wszystko mi jedno. Kazdy ma jakis typ i jestem ciekawa czyje przypuszczenia sie spelnią (mąż i moja mama mówią że będzie chłopiec, brat że dziewczynka). Dodam że mamy już w domu córkę (nie jestem jej mamą biologiczną).U mnie będzie 12+1. A u Ciebie?
Marzy mi się córeczka bo mam już dwóch chłopaków.