reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Moja szwagierka tak właśnie zaliczyła wpadkę że miała ostatni dzień okresu i powiedziała do chlopaka że spoko nie muszą się zabezpieczać [emoji23][emoji23][emoji23] więc wiecie 100% metoda to tylko szklanka wody zamiast [emoji28]

@jurkovska Ty musisz poczekać, ja mam prenatalne 22.03 [emoji28]

Wpadke to by zaliczyli jakby antykoncepcja zawiodla [emoji39]

reklama
wyjdę na ignorantke moze, ale to tak mozna w ogóle tuz przed okresem zajsć w ciążę? :)
Oczywiście, owulacja się przesuwa i wystarczy [emoji39] wyzsza matematyka [emoji39] Tak swoją drogą jeżeli ktoś decyduje się na uprawianie miłości bez zabezpieczenia i jeszcze dodatkowo do pełna... To ja nie jestem w stanie tego zrozumieć jak można później powiedziec, że to wpadka. [emoji849]

Mari19 haha dobry początek znajomości:D

Ja będę mieć gdzieś za miesiąc prenatalne, jeszcze nie mam terminu bo mi kazali przyjechać z tymi dokumentami żeby mieć darmowe prenatalne. Ale powiedzieli zw spokojnie będzie termin bo mają kilku.lekarzy:)

Czyli kto ma już prenatalne w przyszłym tygodniu?
@jurkovska i kto jeszcze? Ja dopiero za 4 tygodnie :( i na płeć może być za szybko jeszcze. Szczerze to nie spotkałam jeszcze nikogo kto by się dowiedział o płci w 12 tyg tak żeby byś pewnym :p ale może któraś z was bedzie pierwsza :D ja na to nie licze :) myślę że po 14tyg już można się spodziewać wieści.
Koleżanki dwie tak miały że niby im gadali że dziewczynki na prenatalnych a potem zdziwienie bo chłopaki były :D tak szybko to wygląda podobnie jeszcze :)
Ja też dopiero 13 marca :(

@Mama1990 ja mam prenatalne jutro na 13.20 (11+0 i się zastanawiam czy będzie cokolwiek widac, ale tak mnie baba zapisała to jakby co będzie na nią), dzisiaj wizyta u mojego ginka [emoji16]

Jeju ja dopiero 19 marca mam prenatalne. Zazdroszczę Wam tych terminów [emoji39] trzymam kciuki za wasze siusiaki! Tez liczę na siusiora między nogami [emoji5]

reklama
Do góry