@martyna499 witamy, witamy[emoji4][emoji4][emoji4]
Na kiedy termin?
Na kiedy termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie o te zwisy chodzi. Jak żyć potem? Jak funkcjonować? Jak uprawiać seks z mężem? Chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko, ale zastanawiam sie czy czekać do 2 porodu, czy zrobic od razu operacje po porodzie.
Martyna witaj
Dory karmiłam 18 miesięcy, owszem piersi są 'puste' ale przez myśl mi nie przeszło o Boże jak ja mam się kochać z mężem. trochę pewności siebie, dajesz facetowi dziecko, jesteś dla niego ideałem- przynajmniej ja się tak czuje dla swojego. I dopóki ja się tak czuje on mnie tak postrzega. Mąż widział jak mi krocze nacinają bo mi dziecko wychodziło, więc to czy moje piersi są mniej jedrne to chyba mniejsze zło