martoosia04
Fanka BB :)
Dziewczyny glukozę się robi na czczo, prawda?
I ile się czeka na te wyniki toxo, wr tsh, HIV? Nie wiem czy jak jutro zrobię to będą wyniki do wtorku?
Ja miałam tego samego dnia popołudniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny glukozę się robi na czczo, prawda?
I ile się czeka na te wyniki toxo, wr tsh, HIV? Nie wiem czy jak jutro zrobię to będą wyniki do wtorku?
Moja siostra (rodzi w marcu), jak jej powiedziałam, że boli to usłyszałam- lepiej nie będzieOd wczorajszego wieczora strasznie bolą mnie pachwiny :/ wiem, że to normalne ale jest to już trochę uciążliwe :/
Wczoraj odebrałam wyniki krwi, wynika z nich, że wszystko jest ok wizyta 13-dzień przed walentynkami, a prenatalne 7.03- dzień przed dniem kobiet będzie wtedy 12+3, chyba odpowiedni moment nie mogę się już doczekać wizyty
Jest niebezpieczne więc miał szybką konsultacje i antybiotyk.mialam jeden taki dzien, ze czulam sie jakby to byl poczatek zapalenia pecherza, ale minelo gdy caly dzien sie wlasnie wygrzalam i pilam non stop wode z cytryna.
bakterie dosc liczne? a to nie jest niebezpieczne?
Ja od swojego ginekologa dostałam teraz taką rozpiskę:Mama1990 no ale może jak pokażesz wyniki że już to miałaś w poprzedniej ciazy to ma jakieś znaczenie, to że przechodziłas? Weź że sobą. I jak powiesz że miałaś skutki uboczne nieprzyjemne po tym leku to też dadzą Ci inny. Dobrze będzie:* kiedy masz wizytę?
Tak sobie gadamy o badaniach, mam takie grafiki na których jest kiedy jakie powinny być robione. Nie wiem na ile aktualne bo w poprzedniej ciazy 2 lata temu wszystko mi się mniej więcej zgadzało to może byście były zainteresowane.
I jeszcze jakieś pierdy znalazłam Zobacz załącznik 940946Zobacz załącznik 940948Zobacz załącznik 940950Zobacz załącznik 940951
U mnie będzie 9+2, a na prenatalnych 12+3, nie mogę się doczekać kiedy poznam płećTo wizytujemy w ten sam dzień [emoji3] u mnie będzie już 10+5 wiec liczę już na fajnego bobaska na USG [emoji3]