reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Mama1990 no ale może jak pokażesz wyniki że już to miałaś w poprzedniej ciazy to ma jakieś znaczenie, to że przechodziłas? Weź że sobą. I jak powiesz że miałaś skutki uboczne nieprzyjemne po tym leku to też dadzą Ci inny. Dobrze będzie:* kiedy masz wizytę?

Tak sobie gadamy o badaniach, mam takie grafiki na których jest kiedy jakie powinny być robione. Nie wiem na ile aktualne bo w poprzedniej ciazy 2 lata temu wszystko mi się mniej więcej zgadzało to może byście były zainteresowane.
I jeszcze jakieś pierdy znalazłam :)
received_900471283496327.jpeg
received_261310361144617.jpeg
received_894287624076978.jpeg
received_1884291008284805.jpeg

Wczoraj odebrałam wyniki krwi, wynika z nich, że wszystko jest ok :) wizyta 13-dzień przed walentynkami, a prenatalne 7.03- dzień przed dniem kobiet :D będzie wtedy 12+3, chyba odpowiedni moment :) nie mogę się już doczekać wizyty :D

Wizyte mam w poniedziałek, tak biorę wszystkie ze sobą, ta historia choroby też pewnie jest ważna, nie wiem mam nadzieję że za 3 tygodnie jak powtórzę wynik to okaże się to jakąś pomyłką.

Glukoza wyszła mi 93 na czczo, jestem ciekawa co na to powie. Wg tej rozpiski to musze robić obciażenie glukozą :p matko jeszcze mi cukrzycy trzeba znowu :p

Wczoraj odebrałam wyniki krwi, wynika z nich, że wszystko jest ok :) wizyta 13-dzień przed walentynkami, a prenatalne 7.03- dzień przed dniem kobiet :D będzie wtedy 12+3, chyba odpowiedni moment :) nie mogę się już doczekać wizyty :D

To wizytujemy w ten sam dzień [emoji3] u mnie będzie już 10+5 wiec liczę już na fajnego bobaska na USG [emoji3]

mialam jeden taki dzien, ze czulam sie jakby to byl poczatek zapalenia pecherza, ale minelo gdy caly dzien sie wlasnie wygrzalam i pilam non stop wode z cytryna.
bakterie dosc liczne? a to nie jest niebezpieczne?
Jest niebezpieczne więc miał szybką konsultacje i antybiotyk.

Mama1990 no ale może jak pokażesz wyniki że już to miałaś w poprzedniej ciazy to ma jakieś znaczenie, to że przechodziłas? Weź że sobą. I jak powiesz że miałaś skutki uboczne nieprzyjemne po tym leku to też dadzą Ci inny. Dobrze będzie:* kiedy masz wizytę?

Tak sobie gadamy o badaniach, mam takie grafiki na których jest kiedy jakie powinny być robione. Nie wiem na ile aktualne bo w poprzedniej ciazy 2 lata temu wszystko mi się mniej więcej zgadzało to może byście były zainteresowane.
I jeszcze jakieś pierdy znalazłam :)Zobacz załącznik 940946Zobacz załącznik 940948Zobacz załącznik 940950Zobacz załącznik 940951
Ja od swojego ginekologa dostałam teraz taką rozpiskę:
20190129_065625.jpeg

reklama
@Mama1990 mi w pierwszych badaniach glukoza tez wyszła 93 i mówił że jest na granicy wiec zlecił mi jeszcze raz zrobienie na czczo i na szczęście wyszło 78 [emoji3] ulga jak nie wiem co [emoji23]
@marlusia to już się boje co będzie dalej [emoji85] wczoraj przez ten ból zasnąć nie mogłam :p

Do góry