U
użytkownik188836
Gość
@Klauduśka23 miałam tak przedwczoraj i pocieszę Cię ze dzis jest dużo lepiej więc raczej raz na jakiś czas przechodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam toksoplazmozę aktualnie, na szczęście badania wykazaly, ze te wspolczynniki robia sie coraz lepsze i z awidności wynika, ze to coś starego, w sensie ma ponad 3 miesiące. A zaraziłam się, podejrzewam, tatarem, który zjadlam na przyjeciu u rodzicow.@Kara88 a czytalam, ze wieksze prawdopodobieństwo jest zarażenia sie toxo przez nieumyte owoce, warzywa niż przez sam kontakt z kotem[emoji854](nie licząc kuwety) ... Ile w tym prawdy? Nie wiem. [emoji848]
Chyba zalezy gdzie robisz. Ja mialam tego samego dnia wieczorem juz na portalu pacjenta, a HIV odebralam nastepnego dnia rano, bo te akurat trzeba osobiscie.Dziewczyny glukozę się robi na czczo, prawda?
I ile się czeka na te wyniki toxo, wr tsh, HIV? Nie wiem czy jak jutro zrobię to będą wyniki do wtorku?
Klauduśka Ja mam codziennie jakieś dziwactwa z bolącymi kwestiami w tamtych okolicach. Do tego non stop mnie mdli. Czekam aż to się skończy, bo podobno do końca 1 trymestru tylko mam to mieć. Oby! Módlmy się o to, żebyśmy choc troche spokoju zaznaly niedlugoOd wczorajszego wieczora strasznie bolą mnie pachwiny :/ wiem, że to normalne ale jest to już trochę uciążliwe :/
Mamy tę samą siostrę? :OMoja siostra (rodzi w marcu), jak jej powiedziałam, że boli to usłyszałam- lepiej nie będzie
Klauduśka Ja mam codziennie jakieś dziwactwa z bolącymi kwestiami w tamtych okolicach. Do tego non stop mnie mdli. Czekam aż to się skończy, bo podobno do końca 1 trymestru tylko mam to mieć. Oby! Módlmy się o to, żebyśmy choc troche spokoju zaznaly niedlugo
Chyba zalezy gdzie robisz. Ja mialam tego samego dnia wieczorem juz na portalu pacjenta, a HIV odebralam nastepnego dnia rano, bo te akurat trzeba osobiscie.
Nie u nas Odebralam wyniki HIV i nadal nie pojawily sie na portalu. Mialam wlasnie hiv i grupe krwi odebrac osobiscie.Nie trzeba osobiście. Ja mama wyniki HIV na panelu pacjenta w Diagnostyce normalnie. Jedynie przeciwciała do krwi musisz odebrać osobiście.