moniczka2609 pisze:Ja mam wizytę w Walentynki i z tego co mi się wydaje to jeszcze kilka
ja nie dość, ze w walentynki to jeszcze na sam wieczór bo aż o 20 mam wizyte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moniczka2609 pisze:Ja mam wizytę w Walentynki i z tego co mi się wydaje to jeszcze kilka
Ja mam o 15ooo, ciekawie nazwane. Ja mam serio romantiko, bo aż o 20, normalnie jakbym na romantyczna kolację wchodziła
Najważniejsze że zmieścisz się między 11a 14 tygodniem A te wyliczenia lekarzy to jeszcze się kilka razy zmieniąChodzilo mo o te w tamten poniedzialek lekrarz ocenil wiek ciazy na 8,5 a w ten pon w szpitalu lekarka na 9,2 a penatralne mam 26.02 I ze nie wiem w koncu czy to bedzie 12 tydzien i 6 dni czy bedze 12i 3 z wyliczen w szpitalu :-)
Ale dziewczyny czujecie tylko w podbrzuszu i tajnikach? Bo takie też miewam, ale od jakiegoś czasu miewam tez kłucie w pochwie i średnio raz na tydzień od 3 tygodni kłucie przy oddawaniu moczu. Na pewno to normalne?
mam zrobiona cytologia ,wyniki odbiore dopiero 21 lutego. Czy przy wynikach powiedzą o infekcji czy cytologia tego nie wykrywa?
byłam przebadana, mam nadzerkePodbrzusze i jajniki jak dla mnie zrozumiałe, ale kłucie przy oddawaniu moczu - to już nie.
Cytologia, to badanie w kierunku wykrycia raka szyjki macicy, a nie i infekcji.
Ja bym się przebadała ginekologiczne.
Nasiadówka to siadanie na (w) misce z naparem leczniczym, np. po porodzie zalecali mi nasiadowke z kory dębu, żeby rany szybciej się goiły.A co to jest nasiadówka?