A jakie choroby powoduje? Boże, teraz strasznie sie bojeZa pozno [emoji39] to badanie powinno się zrobić jeszcze przed zajściem w ciążę. W ciąży powtórzyć . Zresztą i tak się tego nie leczy w ciąży, jeżeli ciąża się utrzyma to po narodzinach się leczy
Trzeba wierzyć, że będzie dobrze Nie ma co sobie dobierac do głowy i stresować niepotrzebnie
reklama
justyndziuk
Fanka BB :)
martoosia04
Kiedy macie prenatalne? Ja się właśnie umówiłam na 19 marca [emoji24] dopiero!
@dory nie bój się, stres Ci nie pomoże w niczym.. możesz zrobić na cyto badania krwi koszt ok 50 zł dla spokojnej głowy
Ja mam 25.02 ciekawa jestem jeszcze co powie jutrzejsze usg czy maluch nadal tydzien do tylu jest, a jesli nie to boje sie ze troche za późno umówiłam wizyte :/
martoosia04
Dziewczyny o jakich prenatalnych mowicie? O badaniu przyziernosci karkowej?
Witam nowe mamusie[emoji4]
Tak, dokładnie o tym badaniu.
Paula1986..
Ja mam 04.03 , długo trwa to badanie ? To będzie moje pierwsze bobo więc jestem lalikiem w tym temacie.
martoosia04
Ja mam 04.03 , długo trwa to badanie ? To będzie moje pierwsze bobo więc jestem lalikiem w tym temacie.
Do 20min w zależności jak dziecko się ułoży i czy pozwoli się ładnie zmierzyć.
czy odpowiesz mi, jakie choroby moze wywołać ta choroba? Bo nadal nie wiemKiedy macie prenatalne? Ja się właśnie umówiłam na 19 marca [emoji24] dopiero!
@dory nie bój się, stres Ci nie pomoże w niczym.. możesz zrobić na cyto badania krwi koszt ok 50 zł dla spokojnej głowy
reklama
Ewkaa0606
Zaciekawiona BB
Mnie wczoraj lekarz nawet nie zapytal czy chce tylko od razu zapisal.. U mojego kosztuje 175€ i nie ukrywam ze troche mnie to wkurzylo. Ale zostawilam termin, zrobil na 20.03. Najwyzej odmowie na kolejnej wizycie, bo mam za 3 tygodnie. Co prawda w pierwszej ciazy robilam to badanie, ale teraz jak pomyślę to jesli wyszloby cos nie tak, to nie usune ciąży. Badanie ma na celu wykrycie wad genetycznych tak? Czyli nie jest mozliwe operowanie. Chodzi wyłącznie o swiadomosc choroby dziecka? A raczej mozliwosci lub prawdopodobieństwie? Oswieccie mnie bo mam jakieś zaćmienie..