reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Ile tu stron do nadrobienia, szok :p
Ja dziś zaczęłam 11 tydzień, leci ten czas jak szalony :) za tydzień w środę wizyta, już się nie mogę doczekać [emoji3]
Gratuluje wszystkim wizyt i serduszek no i witam wszystkie nowe mamusie :)
Ja wczoraj odebrałam wyniki i toxo mam ujemne, ale właśnie różyczka IgG wyszło mi dodatnie.. A w przeszłości napewno jej nie przechodziłam.. Zobaczymy co lekarz powie

Witam z rana :) ja różyczke przechodziłam, w poprzedniej ciąży mialam z tych badań na toxo itd wszystko okej i mam nadzieję że nic sie nie zmieni.

@Paula1986.. Część fajnie że się odezwałaś :)

Kto dziś wizytuje poza @Mitsukurina?

U nas dzisiaj piękna pogoda aż chce się żyć takie słońce :)

U mnie tez pogoda piękna, ale z tą chęcią do życia kiepsko. Pół nocy nie spałam bo miałam jakieś chore sny, a teraz leżę jak warzywo z katarem i bólem gardła:( buuuu
A muszę wstać i iść z psami na pole.

Dzisiaj wizyta...

@paula1986 witamy [emoji4][emoji2772]

Ja dzisiaj byłam na pobraniu krwi, 9 badań [emoji51] ale kolejek zbytnio nie bylo, pomimo ze na czczo dobre samopoczucie. Pierwsze badania zaliczam do udanych [emoji4]

Hej, ale żeście stron na mnożyły :o:o:o
Ja też wczoraj po wizycie wyszłam zadowolona :D 7mm i serduszko bije <3 Dokładnie jak z OM wczoraj był 6/7tydz. czyli dziś mamy 7+0. Termin dalej na dzień moich urodzin :)
Ale dostałam duphaston przez te plamienia, w razie w. A jak wieczorem się położyłam, to dopiero się ogarnęłam, że nie skierował mnie na żadne badania... a ja zapomniałam w ogóle zapytać oczywiście. No ale 20 kolejna wizyta może wtedy.

Jasne
emoji16.png
witamy serdecznie
Witam z rana :) ja różyczke przechodziłam, w poprzedniej ciąży mialam z tych badań na toxo itd wszystko okej i mam nadzieję że nic sie nie zmieni.

@Paula1986.. Część fajnie że się odezwałaś :)

Kto dziś wizytuje poza @Mitsukurina?

U nas dzisiaj piękna pogoda aż chce się żyć takie słońce :)

Hej, ale żeście stron na mnożyły :o:o:o
Ja też wczoraj po wizycie wyszłam zadowolona :D 7mm i serduszko bije <3 Dokładnie jak z OM wczoraj był 6/7tydz. czyli dziś mamy 7+0. Termin dalej na dzień moich urodzin :)
Ale dostałam duphaston przez te plamienia, w razie w. A jak wieczorem się położyłam, to dopiero się ogarnęłam, że nie skierował mnie na żadne badania... a ja zapomniałam w ogóle zapytać oczywiście. No ale 20 kolejna wizyta może wtedy.

Gratuluje udanej wizyty !!! Ja też biorę 2× dziennie duphaston, tak zapobiegawczo.

Witam czy mogę dołączyć? Jestem w 8.2 tyg wg usg a w 7.3 wg Om.
Wczoraj miałam wizytę i słyszałam serduszko. ❤️. Po badaniach krwi wyszła mi anemia. Więc muszę brać żelazo. Trzymam kciuki za nas wszystkie i nasze bobaski

reklama
U mnie też piekna pogoda, ja mam l4 do konca przyszłego tyg, to może spacer dzisiaj. Na razie mam zwolnienie od internisty bo nie chciałam jeszcze w pracy mówić, dopiero po powrocie powiem szefowej.

Do góry