reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

@kamilaszym28 mi koleżanka na przeziębienie poleciła miksturke z cytryny, imbiru i miodu. Dodajesz po 3lyzeczki do letniej herbaty i nic nie łapie. Zaczelam to pić jak po 2tyg znowu myślałam, ze mnie rozłoży. Na szczęście przeszło bokiem[emoji6]
Czego ja już nie próbowałam... Syrop z cebuli i miodu, czosnek miód i cytryna, plukanki szałwia, argentin t, askorbinian sodu w proszku (ale w znikomych dawkach bo się boję, przed ciążą to był najlepszy sposób z początkowym infekcjami - lekarz mi powiedział że Wit. C to mit-zmieniłam go)ale dzięki za sugestie na pewno wypróbuje, dziś zakupie składniki

reklama
Ja mam 26 .02 I to bedzie tak 12,2 -2,5 nie wiem juz sama teraz bo byly te roznica w badaniach zobaczymy jak bedzie wiliczony wiek 18 spowrotem I mojego gina

Dziewczyny podacie mi link do poczytania o darmowych prenatalnych? Wiem,że ktoś tu wrzucał, ale tyle nowych postów że szukanie będzie czasochłonne, a może któraś ma pod ręką

Cześć Dziewczyny. Kurczę ale zaluje ze już mnie tutaj nie ma widzę ze forum sprawnie działa :)
Wpadłam do zobaczyc jak u was i widzę ze macie się świetnie z czego się bardzo cieszę.
@Myszka90 bardzo mi przykro. Trzymam kciuki za owocne starania i donoszone ciaze.
U mnie ciąża okazała się pozamaciczna. Wycięli mi prawy jakowod. Jestem po operacji ale już w domu i mam się coraz lepiej. Moja mozliwosc posiadania dzieci odeszła hen hen... Jakoś tzreba z tym zyc. Mam kochanego Synka i muszę się na tym skupić.
A wy rośnijcie moje drogie :) i doceniacie co Macie każdego dnia. Miłego dnia

Czego ja już nie próbowałam... Syrop z cebuli i miodu, czosnek miód i cytryna, plukanki szałwia, argentin t, askorbinian sodu w proszku (ale w znikomych dawkach bo się boję, przed ciążą to był najlepszy sposób z początkowym infekcjami - lekarz mi powiedział że Wit. C to mit-zmieniłam go)ale dzięki za sugestie na pewno wypróbuje, dziś zakupie składniki
Kamila dobrze ze możesz takie rzeczy wogole przyjmować chociaż to jakieś pocieszenie w przeziębieniu. Ja to jak synek był tydzień temu mocno przeziębiony i miał grypę to mówiłam ze jak się zarazę to nawet herbaty z cytryna nie wypije i zapewne wyląduje w szpitalu bo nic nie trawie

reklama
Do góry