justyndziuk
Fanka BB :)
@Paula1986.. witaj, czuj się z nami dobrze! Trzymam kciuki za maleństwo i gratuluje serduszka. [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasnewitamy serdecznie
Witam z rana ja różyczke przechodziłam, w poprzedniej ciąży mialam z tych badań na toxo itd wszystko okej i mam nadzieję że nic sie nie zmieni.
@Paula1986.. Część fajnie że się odezwałaś
Kto dziś wizytuje poza @Mitsukurina?
U nas dzisiaj piękna pogoda aż chce się żyć takie słońce
Hej, ale żeście stron na mnożyły
Ja też wczoraj po wizycie wyszłam zadowolona 7mm i serduszko bije <3 Dokładnie jak z OM wczoraj był 6/7tydz. czyli dziś mamy 7+0. Termin dalej na dzień moich urodzin
Ale dostałam duphaston przez te plamienia, w razie w. A jak wieczorem się położyłam, to dopiero się ogarnęłam, że nie skierował mnie na żadne badania... a ja zapomniałam w ogóle zapytać oczywiście. No ale 20 kolejna wizyta może wtedy.