martoosia04
Fanka BB :)
Ja wg OM mam termin we własne urodziny wiec nie wiem jak bedzie z tym wiekiem [emoji23] albo bede miała 32 rodząc przed 29.08 albo 33 rodząc po czasie [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi właśnie z tel to nie idzie, tak samo odpowiadanie na kilka postów może ktoś pomoże?Dodać @ przed ? Czy coś jeszcze
Ja wg OM mam termin we własne urodziny wiec nie wiem jak bedzie z tym wiekiem [emoji23] albo bede miała 32 rodząc przed 29.08 albo 33 rodząc po czasie [emoji23]
cudowna fotka i wieściJa też już po dzisiejszej wizycie. Wszystko w normie i w porządku termin USG potwierdza się z terminem OM (poród na 22.09). Dostałam lutienę i magnez na złagodzenie moich nieprzyjemnych objawów około ciążowych. Tylko niestety cytologię, morfologię i cukier będę musiała powtórzyć, bo miałam robione dawniej niż pół roku temu.
Zobacz załącznik 940456
Tak, nauczycielka.cudowna fotka i wieści
@czarnulka28, witaj jak duże dzieci już masz ?
@Mitsukurina , bardzo nie lubię takich sytuacji, jak się z kimś umawiam na godzine i ktos nie przychodzi. Ja staram się być zawsze na czas i tego samego oczekuję od innych
@marii19 , to wizytujemy razem ja na 11
@Paula2019 , mam nadzieję , ze kolejne wyniki będą prawidłowe
@Akacha, czyli jestes nauczycielką ?
@martoosia04 , tak czy inaczej będzie prezent urodzinowy
Jutro zamierzam dzwonićCześć Ann [emoji4] Ja również śląsk. Nie wiedziałam o tych badaniach bezpłatnych. Zapisywałaś się już może?