reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

@marii19 mam pytanie co do Twojego wózka bo też bardzo podoba mi się Anex Sport ale obawiam sie o spacerowke... Czy nie jest dość płytka w stosunku np do Roan Bass Soft?
@czarnulka28 ja jak mialam mdłości w pierwszej ciąży to wszelkie tabsy typu witaminy czy kwas foliowy bralam tuz przed spaniem.
Hmmm ja nie mam porównania, moim zdaniem jest spoko, służy nam do tej pory i jeszcze nią pojezdzi napewno, wstawie Ci zdjęcia, dwa pierwszs są jak corka miała jakies ok 10mc, i ostanie z listopada czyli rok i prawie 4mc
IMG_20190206_191149.jpeg
IMG_20190206_191247.jpeg
Screenshot_20190206-191006.jpeg

reklama
Super jest ten wózek no... Ale jeszcze sporo czasu, póki co zostawiam to na czas wakacji.. I dziękuję za foto[emoji6]

moniczka2609 biedulko nacierpiałas się. Wiem jak to ciężko. Ja w pierwszej ciąży wymiotowałam praktycznie od zrobienia testu nie miałam mdłości po prostu co zjadłam to biegłam do łazienki i wszystko szło. Przeszło w 4 ms. Potem jadłam wszystko co wpadło mi w ręce bardzo zle się odżywiałam bo jadłam fast foody. W drugiej miałam mdłości i bardzo lekka ciąże byłam na diecie aby nie przytyć i synek tez taki delikatniutki. Teraz to koszmar, mdłości wymioty biegunki. Tez już jestem wykończona. Bo ciężko mi coś dzieciom zrobić ni dam rady wejść do kuchni nie mówiąc o otwarciu lodówki. Najgorsze jest to ze mam wstręt do picia nic mi nie idzie wczoraj przed snem piekłam wody to spać nie mogłam.

Ja przestałam mieć mdłości- tak myślę- ale za to potrafi mi się nagle zrobić słabo tak z niczego.

Dziewczyny w Lidlu dziś mama upolowala mi spiworek za 12 zl i mówiła że dużo wyprzedaży na dziecięce ubranka - gdybyście były zainteresowane.

Gratuluje udanych wizyt :D
I dołączam wieści ze swojej :) wszystko ok, bobas ma całe 7mm, hehe i serduszko ukochane pika :) wg usg 6+6, kolejna wizyta 27 lutego, prenatalne ustawione na 11 marca kupę kolejnych badań do zrobienia i furagina do łykania ze względu na infekcje. Jestem Happy, ze wszystko dobrze :)

moniczka2609 biedulko nacierpiałas się. Wiem jak to ciężko. Ja w pierwszej ciąży wymiotowałam praktycznie od zrobienia testu nie miałam mdłości po prostu co zjadłam to biegłam do łazienki i wszystko szło. Przeszło w 4 ms. Potem jadłam wszystko co wpadło mi w ręce bardzo zle się odżywiałam bo jadłam fast foody. W drugiej miałam mdłości i bardzo lekka ciąże byłam na diecie aby nie przytyć i synek tez taki delikatniutki. Teraz to koszmar, mdłości wymioty biegunki. Tez już jestem wykończona. Bo ciężko mi coś dzieciom zrobić ni dam rady wejść do kuchni nie mówiąc o otwarciu lodówki. Najgorsze jest to ze mam wstręt do picia nic mi nie idzie wczoraj przed snem piekłam wody to spać nie mogłam.
Ja byłam wykończona w momencie gdy przy wzroście 170 cm ważyłam 43 kg. To była masakra... Ledwo żyłam...
Ja teraz muszę dużo pić, bo miałam cholestaze ciążową i lekarz powiedział, że muszę dużo pić żeby organizm oczyszczać to może teraz mnie nie dopadnie to dziadostwo...

asiek08 ja rano wymuszam w siebie pół szklanki herbaty. O jedzeniu nie ma mowy. Widok czegokolwiek obok łóżka przyprawia mnie o mdłości. Ogólnie nie dam rady nic suchego i zimnego typu kanapka wędlina ser owoce warzywa czy jak niektórzy krakersy paluszki. Odrzuca mnie od pieczywa. Jedyne co mogę przełknąć to coś ciepłego lekkiego gotowanego. Naprawdę mało jjem mąż gotuje lub kupuje obiady to coś skubie ale często zwracam. Naprawdę czekam końca trzeciego miesiąca bo wyglądam jak wrak. Mam nadzieje ze to będzie dziewczynka bo ponoć z dziewczynka wyglada się brzydko. Z chłopcami wyglądałam bardzo ładnie miałam energię i mogłam góry przenosić a terez leze przeważnie albo spie a moje życie to wegetacja hehe

asiek08 ja rano wymuszam w siebie pół szklanki herbaty. O jedzeniu nie ma mowy. Widok czegokolwiek obok łóżka przyprawia mnie o mdłości. Ogólnie nie dam rady nic suchego i zimnego typu kanapka wędlina ser owoce warzywa czy jak niektórzy krakersy paluszki. Odrzuca mnie od pieczywa. Jedyne co mogę przełknąć to coś ciepłego lekkiego gotowanego. Naprawdę mało jjem mąż gotuje lub kupuje obiady to coś skubie ale często zwracam. Naprawdę czekam końca trzeciego miesiąca bo wyglądam jak wrak. Mam nadzieje ze to będzie dziewczynka bo ponoć z dziewczynka wyglada się brzydko. Z chłopcami wyglądałam bardzo ładnie miałam energię i mogłam góry przenosić a terez leze przeważnie albo spie a moje życie to wegetacja hehe
Nie pociesze Cię [emoji16] mam syna heh [emoji3]

reklama
@czarnulka28 czuję jakbyś opisywała moją pierwszą ciążę... Równo z końcem 12tyg jak ręką odjal wiec trzymam za Ciebie kciuki i życzę Ci tego z calego serducha[emoji6] Ja teraz czuję się najlepiej ze wszystkich trzech ciąż więc liczę na chłopaka tym razem[emoji16][emoji16][emoji16] i mam nadzieję, że nic się nie zmieni.

Do góry