reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja wg OM mam termin we własne urodziny wiec nie wiem jak bedzie z tym wiekiem [emoji23] albo bede miała 32 rodząc przed 29.08 albo 33 rodząc po czasie [emoji23]

reklama
Mam pytanie techniczne jak z telefonu pisząc odpowiedz Zrobić żeby nick był zaznaczony na niebiesko i podkreślony ?

Ja też już po dzisiejszej wizycie. Wszystko w normie i w porządku termin USG potwierdza się z terminem OM (poród na 22.09). Dostałam lutienę i magnez na złagodzenie moich nieprzyjemnych objawów około ciążowych. Tylko niestety cytologię, morfologię i cukier będę musiała powtórzyć, bo miałam robione dawniej niż pół roku temu.

Zobacz załącznik 940456
cudowna fotka i wieści :)

@czarnulka28, witaj :) jak duże dzieci już masz ?

@Mitsukurina , bardzo nie lubię takich sytuacji, jak się z kimś umawiam na godzine i ktos nie przychodzi. Ja staram się być zawsze na czas i tego samego oczekuję od innych

@marii19 , to wizytujemy razem :) ja na 11 :)

@Paula2019 , mam nadzieję , ze kolejne wyniki będą prawidłowe

@Akacha, czyli jestes nauczycielką ?

@martoosia04 , tak czy inaczej będzie prezent urodzinowy :)

Mamawrzesniowa mam dwóch chłopców 12 i 6 lat dzieci rodzę co 6 lat heheh teraz tez będzie 6 lat a ciąża to wpadka zrobiłam 3 miesiące przerwy w antykoncepcji która brałam 6 lat praktycznie od urodzenia synka.

cudowna fotka i wieści :)

@czarnulka28, witaj :) jak duże dzieci już masz ?

@Mitsukurina , bardzo nie lubię takich sytuacji, jak się z kimś umawiam na godzine i ktos nie przychodzi. Ja staram się być zawsze na czas i tego samego oczekuję od innych

@marii19 , to wizytujemy razem :) ja na 11 :)

@Paula2019 , mam nadzieję , ze kolejne wyniki będą prawidłowe

@Akacha, czyli jestes nauczycielką ?

@martoosia04 , tak czy inaczej będzie prezent urodzinowy :)
Tak, nauczycielka.

justyndziuk dzięki, już sama zastanawiam się czy te dolegliwości to normalne :no2: nie mogę nawet kwasu foliowego brać bo dolegliwości nasilają się jeszcze bardziej. W poprzednich ciążach męczyłam się do 4 miesiąca mam nadzieje ze i tutaj minie

reklama
Do góry