reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Hej, ja po wizycie :p nie umiem wstawić foto bo mam za mało pamięci :D nie wiem nawet ile CRL bo zapomniałam zapytać, ale lekarz powiedział że wszystko jest dokładnie tak jak chciał to widzieć, serduszko bije. Zapytałam czy bije tak porządnie czy tak sobie - powiedział że wręcz wali ;) następna wizyta dopiero 27. 02 :( tsh do powtórzenia bo za wysokie.

reklama
justyndziuk dzięki, już sama zastanawiam się czy te dolegliwości to normalne :no2: nie mogę nawet kwasu foliowego brać bo dolegliwości nasilają się jeszcze bardziej. W poprzednich ciążach męczyłam się do 4 miesiąca mam nadzieje ze i tutaj minie
Moja droga ja w poprzedniej ciąży wymiotowałam jeszcze 2 dni przed porodem :)

@marii19 mam pytanie co do Twojego wózka bo też bardzo podoba mi się Anex Sport ale obawiam sie o spacerowke... Czy nie jest dość płytka w stosunku np do Roan Bass Soft?
@czarnulka28 ja jak mialam mdłości w pierwszej ciąży to wszelkie tabsy typu witaminy czy kwas foliowy bralam tuz przed spaniem.

Dzisiaj poszalałam z zakupami ^^ kupiłam dzisiaj sobie legginsy ciążowe w hm , boziu jakie wygodne [emoji7] i kupiłam parę ciuszków dla bobaska , nie mogłam się powstrzymać . Takie fajnie i szybko mi przebiegły badania krwi że musiałam sobie prezenty kupić [emoji4]
1549475116903.jpeg

moniczka2609 :baffled: Boże i jak to znioslas? Ja jestem kompletnie bez życia przez to uczucie zyga pod gardłem. Od wczoraj jest delikatnie jakby lepiej ale mam za to częściej biegunkę. No żołądek chory od góry do dołu

asiek08 ja tez brałam na wieczor. Ale wtedy rano już od przebudzenia miałam torsje. Jak nie biorę jest deczko lepiej. Czasem wezme i znowu mam dużo gorsze dni. Może spróbuje już jakieś witaminy może nie będzie tak zle jak po kwasie.

moniczka2609 :baffled: Boże i jak to znioslas? Ja jestem kompletnie bez życia przez to uczucie zyga pod gardłem. Od wczoraj jest delikatnie jakby lepiej ale mam za to częściej biegunkę. No żołądek chory od góry do dołu

asiek08 ja tez brałam na wieczor. Ale wtedy rano już od przebudzenia miałam torsje. Jak nie biorę jest deczko lepiej. Czasem wezme i znowu mam dużo gorsze dni. Może spróbuje już jakieś witaminy może nie będzie tak zle jak po kwasie.
W 3 tyg spadło 4 kg pobyt w szpitalu kroplówki potem trochę lepiej, ale organizm wykończony. Nie mogłam na siebie patrzeć...

@czarnulka28 a przed wstaniem z lozka cos wcinasz? Bo ja mam uszykowane takie male paluszki chlebowe z Biedry i wcinam pare sztuk na lezaco i dopiero wstaje... Bo rano mam tak zassany żołądek ze na pusto zle sie czuje

reklama
Do góry