reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

A tu mój maluch, 2,12 cm :) 8 tydz. + 5 dni.

Załączniki

• 20190206_105844.jpg
    20190206_105844.jpg
    414,4 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Mam miesięczna przerwę w lux-med to wiecie, chciałam iść na NFZ w końcu płace te prawie 300zl składek na te posrany fundusz zdrowia, wiec chyba mam prawo zrobić jakieś badanie czy iść do lekarza :((((( a swoją drogą z obrzucaniem jego to serio myślałam że w gabinecie u niego sie porzygam, tak mnie zemdliło chyba z nerw HAhahah
A nie możesz iść do innego giną na NFZ? Czy tylko ten u was przyjmuje?

Maść na opryszczkę, ewentualnie maść cynkową lub pasta do zębów. Jest też do kupienia taka kuleczka w płynie solar czy jakoś tak, ona też jest dobra ;)

Maść na opryszczkę, ewentualnie maść cynkową lub pasta do zębów. Jest też do kupienia taka kuleczka w płynie solar czy jakoś tak, ona też jest dobra ;)
nie wiem, czy mozna, ale podejrzewam ze tak - Hascovir, mistrzostwo na opryszczki, kiedys jak bylam mlodsza i mialam to cholerstwo, meczyc sie potrafilam nawet 2 tygodnie, z hascovirem 3 dni i praktycznie nic nie mam

nie wiem, czy mozna, ale podejrzewam ze tak - Hascovir, mistrzostwo na opryszczki, kiedys jak bylam mlodsza i mialam to cholerstwo, meczyc sie potrafilam nawet 2 tygodnie, z hascovirem 3 dni i praktycznie nic nie mam
Dziękuję, zapytam w aptece :) najgorsze jest to, że w czwartek kolezanka ślubuję i jestem świadkowa, a tu taka niespodzianka... :(

Jurkovska co za debil.. też bym się wkurzyła. Odpuść sobie,nie chodź do niego.

Klaudia super![emoji173]

Ewka super![emoji173]

Ja mam na 27.09 a jestem z 23.09 [emoji23] ale Córkę urodziłam w 38+1 więc pewnie urocze wcześniej;-)

Kiedyś wysylalyscie tabelkę z naszymi terminami, ale nie otwierala mi się, jakoś inaczej mogę na nią trafić?

Mi dzisiaj mąż uświadomił, że jutro mamy rocznicę i jutro mamy usg Mam coś probem z jedzeniem. Kupilam tone owocow i bede robic sobie koktajle bo to lepiej wchodzi.
A lat mam w czerwcu 29 i pierwsze dziecko.

reklama
Do góry