reklama
cale zycie mam problem z tym, ze czuje sie za stara na dziecko, najpierw rozstalam sie z chlopakiem, z ktorym bylam 8 lat, ale nie mial ochoty na slub, ani nic, mialam 26 lat, gdy sie z nim rozstalam i az do lat 30 dochodzilam do siebie po tym rozstaniuMi dzisiaj mąż uświadomił, że jutro mamy rocznicę i jutro mamy usg Mam coś probem z jedzeniem. Kupilam tone owocow i bede robic sobie koktajle bo to lepiej wchodzi.
A lat mam w czerwcu 29 i pierwsze dziecko.
meza poznalam dopioergo gdy mialam 31 lat, oswiadczyl sie po 2,5 roku, mialam nadzieje tez, ze zrobi to szybko, duzo szybciej, nie dawalam po sobie poznac, ale cierpialam ponad rok, kiedy wciaz nie mialam tych zareczyn i slubu, bo balam sie, ze nie dam rady miec dziecka. I gdy pojawila sie ciaza, najpierw sie ucieszylam, ale i tak wiedzialam, ze urodze w wieku 35 lat, to mnie obrzydzalo, a gdy poronilam, zalamalam sie zupelnie, lecze sie przez to u psychologa
zazdroszcze mlodym dziewczynom, ktore zostana matkami
cale zycie mam problem z tym, ze czuje sie za stara na dziecko, najpierw rozstalam sie z chlopakiem, z ktorym bylam 8 lat, ale nie mial ochoty na slub, ani nic, mialam 26 lat, gdy sie z nim rozstalam i az do lat 30 dochodzilam do siebie po tym rozstaniupluje sobie w brode, ze mi "ukradl" najlepsze lata zycia
meza poznalam dopioergo gdy mialam 31 lat, oswiadczyl sie po 2,5 roku, mialam nadzieje tez, ze zrobi to szybko, duzo szybciej, nie dawalam po sobie poznac, ale cierpialam ponad rok, kiedy wciaz nie mialam tych zareczyn i slubu, bo balam sie, ze nie dam rady miec dziecka. I gdy pojawila sie ciaza, najpierw sie ucieszylam, ale i tak wiedzialam, ze urodze w wieku 35 lat, to mnie obrzydzalo, a gdy poronilam, zalamalam sie zupelnie, lecze sie przez to u psychologa
Pomyśl o tym tak, dobrze że nie czekałas jeszcze 5 lat. Spotkałaś faceta z którym jesteś szczesliwa i jestes w ciąży
Moja teściowa urodziła pierwsze dziecko w wieku 36 lat, drugie 38 i niczego nie żałuje
Najważniejsze żebyś była teraz po prostu szczęsliwa, to jest twój czas :*
justyndziuk
Fanka BB :)
@Mitsukurina ja tez 29 na karku i pierwsze dzieciątko
mąż 30 skończy 20 września. Jak się uda dostanie najlepszy prezent na urodziny, bo termin mam na 20.09 [emoji173]️
@dory Ty sie nie przejmuj wiekiem! Moja mama miała 40 na karku jak mnie urodziła, moja siostra tez sobie na 39 urodziny syna zmajstrowała. Będziesz świetna mama! Przyjdzie na to pora kochana, wiek to tylko liczba. Wiem, ze po poronieniu ciężko do siebie dojść, ale weź się w garść, bo załamywanie się na pewno Ci nie pomoże. Musisz żyć dalej, swojego Aniołka nos w sercu [emoji173]️ i pamiętaj wiek to tylko liczba [emoji8][emoji8][emoji8]
@dory Ty sie nie przejmuj wiekiem! Moja mama miała 40 na karku jak mnie urodziła, moja siostra tez sobie na 39 urodziny syna zmajstrowała. Będziesz świetna mama! Przyjdzie na to pora kochana, wiek to tylko liczba. Wiem, ze po poronieniu ciężko do siebie dojść, ale weź się w garść, bo załamywanie się na pewno Ci nie pomoże. Musisz żyć dalej, swojego Aniołka nos w sercu [emoji173]️ i pamiętaj wiek to tylko liczba [emoji8][emoji8][emoji8]
moniczka2609
Ciesz się tym, że masz mężczyznę, który Cię kocha, który zaplanował z Tobą całe życie i jest przy Tobie, a ta ciąża jest zwieńczeniem Waszej miłości. Nie ważne, że w tym wieku. Zobaczysz, że jak urodzisz to nawet nie pomyślisz o tym. Będzie się liczyła tylko rodzina i Wasze szczęście [emoji8][emoji7]cale zycie mam problem z tym, ze czuje sie za stara na dziecko, najpierw rozstalam sie z chlopakiem, z ktorym bylam 8 lat, ale nie mial ochoty na slub, ani nic, mialam 26 lat, gdy sie z nim rozstalam i az do lat 30 dochodzilam do siebie po tym rozstaniupluje sobie w brode, ze mi "ukradl" najlepsze lata zycia
martoosia04
Muszę wam powiedzieć że śliczne mamy te dzieciaczki na wątku!
justyndziuk
To jest nas więcej, ja w styczniu skończyłam 29![]()
Którego?? Ja 18 stycznia [emoji5][emoji16]
Na pewno macie racje dziewczyny, ale ja nie potrafie siebie zasem do tego przekonac. wciaz patrze naokolo na same mlodsze mamy, nawet wsrod znajomych nie ma ani 1 kobiety w moim wieku, kazda jest mlodsza, jak na zlosc. cale zycie czulam sie najstarsza, za stara. i zle sie z tym czuje. ja juz w wieku 23 lat marzylam o slubie i dzieciach, zycie ze mnie zakpiło i mimo ze mam cudownego meza, ktorego nigdy nie chcialabym zamienic na nikogo innego, ciezko mi myslec, ze to nie moja wina. czuje, ze to moja wina, bo moglam np wczesniej schudnac, a dlugo wazylam prawie 70 kg przy wzroscie 166, dopiero jak wzielam sie za siebie po 30-stce nie balam sie wyjsc do ludzi i poznawac nowych mezczyzn. wiem, ze to moja wina i ta swiadomosc jest najgorsza
reklama
12Którego?? Ja 18 stycznia [emoji5][emoji16]