U
użytkownik188836
Gość
Wyszłam z gabinetu, dzidzius rosnie prawidlowo, puls prawie 170 czyli wszystko oki. Lekarz nie ma pojecia skad plamienie ale maluch ma się dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to super wieści [emoji16] oby więcej takichWyszłam z gabinetu, dzidzius rosnie prawidlowo, puls prawie 170 czyli wszystko oki. Lekarz nie ma pojecia skad plamienie ale maluch ma się dobrze
Ja 23 i również pierwsza ciążaTo super wiek, ja uważam że im wcześniej tym lepiej Dziecie 20 lat będzie miało a my druga młodość
Bede wdziecznaJak chcesz to mogę Ci wysłać zdjęcia jak to wygląda w środku [emoji3]
Ja zamawiałam w niedzielęA ja już go mam
Super cieszę sięWyszłam z gabinetu, dzidzius rosnie prawidlowo, puls prawie 170 czyli wszystko oki. Lekarz nie ma pojecia skad plamienie ale maluch ma się dobrze
Ja 24,5 też pierwszaJa 23 i również pierwsza ciąża
Już wysłałam kilka stron w wiadomości chodzi o to żeby wszystko było fajnie posegregowane i wszystko możesz w nim też zapisać co Ci potrzebneBede wdzieczna
i w ogole po co on jest. wybacz ignorancje, ale nigdy wczesniej o czyms takim nie slyszalam
Ja miałam też 24 nawet niecałe jak urodziłam synka. Teraz będzie prawie 27, bo urodziny mam 26 września może któraś wtedy urodzi [emoji3]Super cieszę się
Ja 24,5 też pierwsza