reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Teściowa mi wspominała, żebym się pilnowała przy drugiej ciąży - bo podobno gorzej później zrzucić? Prawda czy mit ?;)

reklama
Ale miałam do nadrobienia [emoji4]
Intensywna sobota, a dzisiaj rodzinnie sobie odpoczywamy.

Paula miło Ciebie poznać [emoji4] ja byłam w 6t3d na USG i ciąża młodsza, bo był tylko pęcherzyk. Wizytę mam więc 14 lutego, ale termin z OM też 22.09 [emoji4] i na razie innego odnośnika nie mam. Już nie mogę się doczekać aby usłyszeć serduszko

Aj tam kilogramy, kilogramy...wrażliwy temat hahaha. Ja raczej ani szczupła ani z kg+ ale tez by mogło byc ich ze 4 mniej. A teraz będzie ich tylko więcej [emoji16] w poprzedniej ciąży przytylam 11kg a w trakcie karmienia po 9 miesiącach ważyłam 17kg mniej, mimo to że jadłam normalnie. A jak synek zaczął jeść mniej piersi, ja zaczelam mieć zachcianki przy okresie to waga w górę i zmarnowałam szanse dobrej wagi [emoji39] liczę że los będzie łaskawy i w tej ciąży i po i tym razem postaram się utrzymać formę [emoji16][emoji16][emoji16]

Miłego dnia Kochane [emoji4]

Olagie nie załamuj hahaha [emoji23] bo ja już tu kolorowe myśli jak w poście wyżej opisalam [emoji16]

Dzisiaj chyba któraś znas wizutuje... Trzymam kciuki [emoji847]

Ja ważyłam się tylko na pierwszej wizycie u gin i miałam kilogram mniej niż przed ciążą ale to było w 6 tyg. + 5 dni więc nie wiem jak teraz. Ale jem naprawdę mało, aż sama jestem wkurzona bo wydaje mi się że powinnam więcej...Nie daje rady po prostu.

Heeeej! Jestem po wizycie [emoji173]️ serduszko bije, wszystko jest okej. Z OM wychodzi 7+2, z usg tydzień młodsze. Jestem taka szczęśliwa.
Włączyła mi fraxiparine 0,3 zastrzyki do brzucha, mam nadzieje, ze tym razem się uda. [emoji5]
IMG_0604.JPG

reklama
Ach te kilogramy... W pierwszej ciazy schudlam na początku 6 kg pizniej przytyłam 13kg. Teraz mam juz 2 kg mniej, ale jak jest sie plus size to tych 2 kg nie widac[emoji58]

U nas dzisiaj taka piekna pogoda, a Marysia sie rozchorowala[emoji17] kaszle bardzo mocno. Jutro czeka nas lekarz.

Tez marzycie o wiosnie? Ja juz nie moge sie doczekac!

Do góry