reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Teściowa mi wspominała, żebym się pilnowała przy drugiej ciąży - bo podobno gorzej później zrzucić? Prawda czy mit ?;)

reklama
Ale miałam do nadrobienia [emoji4]
Intensywna sobota, a dzisiaj rodzinnie sobie odpoczywamy.

Paula miło Ciebie poznać [emoji4] ja byłam w 6t3d na USG i ciąża młodsza, bo był tylko pęcherzyk. Wizytę mam więc 14 lutego, ale termin z OM też 22.09 [emoji4] i na razie innego odnośnika nie mam. Już nie mogę się doczekać aby usłyszeć serduszko

Aj tam kilogramy, kilogramy...wrażliwy temat hahaha. Ja raczej ani szczupła ani z kg+ ale tez by mogło byc ich ze 4 mniej. A teraz będzie ich tylko więcej [emoji16] w poprzedniej ciąży przytylam 11kg a w trakcie karmienia po 9 miesiącach ważyłam 17kg mniej, mimo to że jadłam normalnie. A jak synek zaczął jeść mniej piersi, ja zaczelam mieć zachcianki przy okresie to waga w górę i zmarnowałam szanse dobrej wagi [emoji39] liczę że los będzie łaskawy i w tej ciąży i po i tym razem postaram się utrzymać formę [emoji16][emoji16][emoji16]

Miłego dnia Kochane [emoji4]

Olagie nie załamuj hahaha [emoji23] bo ja już tu kolorowe myśli jak w poście wyżej opisalam [emoji16]

Dzisiaj chyba któraś znas wizutuje... Trzymam kciuki [emoji847]

Ja ważyłam się tylko na pierwszej wizycie u gin i miałam kilogram mniej niż przed ciążą ale to było w 6 tyg. + 5 dni więc nie wiem jak teraz. Ale jem naprawdę mało, aż sama jestem wkurzona bo wydaje mi się że powinnam więcej...Nie daje rady po prostu.

Heeeej! Jestem po wizycie [emoji173]️ serduszko bije, wszystko jest okej. Z OM wychodzi 7+2, z usg tydzień młodsze. Jestem taka szczęśliwa.
Włączyła mi fraxiparine 0,3 zastrzyki do brzucha, mam nadzieje, ze tym razem się uda. [emoji5]
IMG_0604.JPG

reklama
Ach te kilogramy... W pierwszej ciazy schudlam na początku 6 kg pizniej przytyłam 13kg. Teraz mam juz 2 kg mniej, ale jak jest sie plus size to tych 2 kg nie widac[emoji58]

U nas dzisiaj taka piekna pogoda, a Marysia sie rozchorowala[emoji17] kaszle bardzo mocno. Jutro czeka nas lekarz.

Tez marzycie o wiosnie? Ja juz nie moge sie doczekac!

Do góry