reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Witam ciepło wszystkie przyszłe Mamuśki ☺️ mam na imię Paula i jestem w 7 tygodniu ciąży, moja pierwsza wizyta u ginekologa była w 5 tygodniu, lekarz powiedział że jestem zbyt wcześnie ale pęcherzyk i serduszko było słychać, po dwóch pozytywnych testach musiałam się wybrać od razu na najbliższą wizytę kolejną mam 12 lutego, będę miała robione wszelkie badania krwi itd termin mam na 22 września jestem mega szczęśliwa, długo szukałam odpowiedniego forum, mam nadzieję że wspólnie będziemy się tu dzielić wszelkimi informacjami
Witamy i zapraszamy:)

reklama
Witam ciepło wszystkie przyszłe Mamuśki [emoji3526] mam na imię Paula i jestem w 7 tygodniu ciąży, moja pierwsza wizyta u ginekologa była w 5 tygodniu, lekarz powiedział że jestem zbyt wcześnie ale pęcherzyk i serduszko było słychać, po dwóch pozytywnych testach musiałam się wybrać od razu na najbliższą wizytę kolejną mam 12 lutego, będę miała robione wszelkie badania krwi itd termin mam na 22 września jestem mega szczęśliwa, długo szukałam odpowiedniego forum, mam nadzieję że wspólnie będziemy się tu dzielić wszelkimi informacjami
Gartuluje :)
U mnie wróciły mdłości.

Gartuluje :)
U mnie wróciły mdłości.

Ehh najgorzej, polecam na tą dolegliwośc jedzenia kwaśnego Ja miałam mdłości przez kilka dni ale bez wymiotów, a od 3 dni czuję się fenomenalnie, zero dolegliwości no mogę jedynie skarżyć się na wzdęcia haha ale to nic, zobaczymy jak będa się dni toczyć dalej

Chwilę człowieka nie ma i tyle do czytania [emoji7]
Ja wczoraj wpadłam w szał zakupów. Tak jak nie lubie H&Mu to wczoraj uratował mój komfort życia. Kupiłam dwie pary pięknych jeansow ciążowych (leżą dużo ładniej niz normalne) i piękna bluzkę "na potem". Już nie mogę się doczekać małego brzuszka ! W nagorde kupilam sobie jeszcze troche innych ciuchów i torebke [emoji16] przecież zasłużyłam co nie? Heheh
Problem jest tylko ze stanikiem. Może coś doradzicie. Nie mieszcze się w żaden swoj stanik a w sklepach nie ma nic co by mnie nie doprowadzało do szału :( w dodatku ja mam chory rozmiar bo normalnie mam 70E\F. A teraz potrzebuje JESZCZE większej miseczki a obwód nadal mały bo mam zapadniete żebra. Nie chce też chodzić ciągle w sportowych żeby mi nie opadły :D

Chwilę człowieka nie ma i tyle do czytania [emoji7]
Ja wczoraj wpadłam w szał zakupów. Tak jak nie lubie H&Mu to wczoraj uratował mój komfort życia. Kupiłam dwie pary pięknych jeansow ciążowych (leżą dużo ładniej niz normalne) i piękna bluzkę "na potem". Już nie mogę się doczekać małego brzuszka ! W nagorde kupilam sobie jeszcze troche innych ciuchów i torebke [emoji16] przecież zasłużyłam co nie? Heheh
Problem jest tylko ze stanikiem. Może coś doradzicie. Nie mieszcze się w żaden swoj stanik a w sklepach nie ma nic co by mnie nie doprowadzało do szału :( w dodatku ja mam chory rozmiar bo normalnie mam 70E\F. A teraz potrzebuje JESZCZE większej miseczki a obwód nadal mały bo mam zapadniete żebra. Nie chce też chodzić ciągle w sportowych żeby mi nie opadły :D
To chyba nie masz co szukać w sieciowkach, tylko w jakimś dobrym salonie z bielizną. Ale i tak zazdro [emoji23]

reklama
Do góry