Witamy i zapraszamyWitam ciepło wszystkie przyszłe Mamuśki mam na imię Paula i jestem w 7 tygodniu ciąży, moja pierwsza wizyta u ginekologa była w 5 tygodniu, lekarz powiedział że jestem zbyt wcześnie ale pęcherzyk i serduszko było słychać, po dwóch pozytywnych testach musiałam się wybrać od razu na najbliższą wizytę kolejną mam 12 lutego, będę miała robione wszelkie badania krwi itd termin mam na 22 września jestem mega szczęśliwa, długo szukałam odpowiedniego forum, mam nadzieję że wspólnie będziemy się tu dzielić wszelkimi informacjami
reklama
Akacha
Fanka BB :)
GartulujeWitam ciepło wszystkie przyszłe Mamuśki [emoji3526] mam na imię Paula i jestem w 7 tygodniu ciąży, moja pierwsza wizyta u ginekologa była w 5 tygodniu, lekarz powiedział że jestem zbyt wcześnie ale pęcherzyk i serduszko było słychać, po dwóch pozytywnych testach musiałam się wybrać od razu na najbliższą wizytę kolejną mam 12 lutego, będę miała robione wszelkie badania krwi itd termin mam na 22 września jestem mega szczęśliwa, długo szukałam odpowiedniego forum, mam nadzieję że wspólnie będziemy się tu dzielić wszelkimi informacjami
U mnie wróciły mdłości.
Paulaaa93
Początkująca w BB
Witamy i zapraszamy
Bardzo się cieszę
Paulaaa93
Początkująca w BB
Gartuluje
U mnie wróciły mdłości.
Ehh najgorzej, polecam na tą dolegliwośc jedzenia kwaśnego Ja miałam mdłości przez kilka dni ale bez wymiotów, a od 3 dni czuję się fenomenalnie, zero dolegliwości no mogę jedynie skarżyć się na wzdęcia haha ale to nic, zobaczymy jak będa się dni toczyć dalej
Paulaaa93
Początkująca w BB
Ja w tak wczesnym tyg, też już mam imię dla dziewczynki natomiast dla chłopczyka nie mam z partnerem zielonego pojęcia@Kara88 ja już się dopisałam
Ja dla chłopca mam kilka, dla dziewczynki jedno i po cichutku liczę że będzie druga dziewczynka
marii19
@Kara88 uff dobrze że wszystko w porządku! I zazdroszczę cudnego widoku!
@Paulaaa93 cześć, zapraszamy i rozgość się
Paulaaa93
Początkująca w BB
@marii19 pięknie dziękuję@Kara88 uff dobrze że wszystko w porządku! I zazdroszczę cudnego widoku!
Mitsukurina
Zaangażowana w BB
Chwilę człowieka nie ma i tyle do czytania [emoji7]
Ja wczoraj wpadłam w szał zakupów. Tak jak nie lubie H&Mu to wczoraj uratował mój komfort życia. Kupiłam dwie pary pięknych jeansow ciążowych (leżą dużo ładniej niz normalne) i piękna bluzkę "na potem". Już nie mogę się doczekać małego brzuszka ! W nagorde kupilam sobie jeszcze troche innych ciuchów i torebke [emoji16] przecież zasłużyłam co nie? Heheh
Problem jest tylko ze stanikiem. Może coś doradzicie. Nie mieszcze się w żaden swoj stanik a w sklepach nie ma nic co by mnie nie doprowadzało do szału w dodatku ja mam chory rozmiar bo normalnie mam 70E\F. A teraz potrzebuje JESZCZE większej miseczki a obwód nadal mały bo mam zapadniete żebra. Nie chce też chodzić ciągle w sportowych żeby mi nie opadły
Ja wczoraj wpadłam w szał zakupów. Tak jak nie lubie H&Mu to wczoraj uratował mój komfort życia. Kupiłam dwie pary pięknych jeansow ciążowych (leżą dużo ładniej niz normalne) i piękna bluzkę "na potem". Już nie mogę się doczekać małego brzuszka ! W nagorde kupilam sobie jeszcze troche innych ciuchów i torebke [emoji16] przecież zasłużyłam co nie? Heheh
Problem jest tylko ze stanikiem. Może coś doradzicie. Nie mieszcze się w żaden swoj stanik a w sklepach nie ma nic co by mnie nie doprowadzało do szału w dodatku ja mam chory rozmiar bo normalnie mam 70E\F. A teraz potrzebuje JESZCZE większej miseczki a obwód nadal mały bo mam zapadniete żebra. Nie chce też chodzić ciągle w sportowych żeby mi nie opadły
pumelova
To chyba nie masz co szukać w sieciowkach, tylko w jakimś dobrym salonie z bielizną. Ale i tak zazdro [emoji23]Chwilę człowieka nie ma i tyle do czytania [emoji7]
reklama
Mitsukurina
Zaangażowana w BB
Zawsze ratował mnie ESOTIQ ale nie tym razem. [emoji23]To chyba nie masz co szukać w sieciowkach, tylko w jakimś dobrym salonie z bielizną. Ale i tak zazdro [emoji23]