reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Gdybym miała zilustrować moje samopoczucie w ciąży do tej pory zrobiłabym to tak:
(kolejność i czas pojawiania się każdego z objawów zmienia się z dnia na dzień, więc to tak tylko poglądowo).
Biorytm.png

reklama
Gdybym miała zilustrować moje samopoczucie w ciąży do tej pory zrobiłabym to tak:
(kolejność i czas pojawiania się każdego z objawów zmienia się z dnia na dzień, więc to tak tylko poglądowo).
Zobacz załącznik 938021
To kiepsko...
Ja czuję się jakbym w ciazy wcale nie była [emoji1] mdłości nie ma, zmęczenie też jakoś bardzo mi nie doskwiera... czuje się normalnie :) Mam nadzieję, że nic się w tym temacie nie zmieni [emoji23]

To kiepsko...
Ja czuję się jakbym w ciazy wcale nie była [emoji1] mdłości nie ma, zmęczenie też jakoś bardzo mi nie doskwiera... czuje się normalnie :) Mam nadzieję, że nic się w tym temacie nie zmieni [emoji23]
Ale zazdroszczę :( ja sie czuje koszmarnie. Non stop mi niedobrze :/

To kiepsko...
Moja siostra miała tak samo - ani 1 objawu praktycznie, a o ciąży dowiedziała się po swojej imprezie urodzinowej, na której tak się upiła, że ledwo kontaktowała. Dziecko cudowne, zdrowe jakby co :p
Ja z kolei co 2 dzień mdłości cały dzień, co chwilę jakie kłucie a to z boku, a to pośrodku, a to na piersiach te dziwne kropki białe. Jutro mam pierwsze USG, ledwo wytrzymuję z nerwów.

Moja siostra miała tak samo - ani 1 objawu praktycznie, a o ciąży dowiedziała się po swojej imprezie urodzinowej, na której tak się upiła, że ledwo kontaktowała. Dziecko cudowne, zdrowe jakby co [emoji14]
Ja z kolei co 2 dzień mdłości cały dzień, co chwilę jakie kłucie a to z boku, a to pośrodku, a to na piersiach te dziwne kropki białe. Jutro mam pierwsze USG, ledwo wytrzymuję z nerwów.
Moja poprzednia ciąża też była bezobjawowa [emoji1] liczyłam, że ta też taka będzie... I jak narazie odpukac- tak jest:)

Ja nie mam w ogóle ochoty na jedzenie. I ciągle boli mnie podbrzusze jak na okres :( biorę Duphaston i osłabia mnie on chyba. Czuję się jak chora :/

reklama
Dziewczyny, a powiedzcie, proszę, czemu i po co bierzecie ten Duphaston? Bo nie słyszałam nigdy wcześniej. Każda kobieta w ciąży to bierze/powinna brać?

Do góry