reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja mam z pracy pakiet LuxMed więc na szczęście i wizyty i badania mam bezpłatne. Ale chodzę do placówki partnerskiej a one nie mogą prowadzić ciąż powikłanych bo za dużo badań trzeba robić, i w poprzedniej ciąży nagle musialam szukać lekarza [emoji849] teraz już to wiem to przynajmniej na spokojnie sobie to ogarnę wcześniej chociaż może tym razem mnie ominie to wszystko...
Właśnie ja też mam pakiet Luxmed i strasznie mnie on wkurza. Do dobrych specjalistów nie da się dostać, a Ci którzy są od ręki to szkoda gadać... Te badania tylko na plus.

Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bije :( jadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka
Trzymaj się dzielnie. Jestem całym serduszkiem z Tobą i mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze. Czekam na wieści i oby tylko pozytywne. [emoji8]

Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bije :( jadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka
Przykro mi bardzo, ale wierzę jeszcze w dobre wiadomości! Trzymaj sie kochana i daj znać!

A jak dawno mialas cc? Dlaczego miałabyś nie moc rodzic SN?
Beda prawie 3 lata we wrześniu. Boję się ze znowu pojawia sie te same powody cc co ostatnio. Miałam okropne nadcisnienie ostatnie 3 tygodnie ciąży, po tabletkach mialam 150/100. Do tego cukrzyca, niska masa urodzinowa małej i taka decyzja padła. Mialam ryzyko zatrucia ciążowego gdybysmy dalej czekali.

reklama
Beda prawie 3 lata we wrześniu. Boję się ze znowu pojawia sie te same powody cc co ostatnio. Miałam okropne nadcisnienie ostatnie 3 tygodnie ciąży, po tabletkach mialam 150/100. Do tego cukrzyca, niska masa urodzinowa małej i taka decyzja padła. Mialam ryzyko zatrucia ciążowego gdybysmy dalej czekali.
To pewnie będziesz lepiej wiedzieć bliżej terminu. Jak będziesz miała zdrowa ciaze to raczej możesz SN. 3 lata tk dużo czasu.

Do góry