reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Ja mam z pracy pakiet LuxMed więc na szczęście i wizyty i badania mam bezpłatne. Ale chodzę do placówki partnerskiej a one nie mogą prowadzić ciąż powikłanych bo za dużo badań trzeba robić, i w poprzedniej ciąży nagle musialam szukać lekarza [emoji849] teraz już to wiem to przynajmniej na spokojnie sobie to ogarnę wcześniej chociaż może tym razem mnie ominie to wszystko...
Właśnie ja też mam pakiet Luxmed i strasznie mnie on wkurza. Do dobrych specjalistów nie da się dostać, a Ci którzy są od ręki to szkoda gadać... Te badania tylko na plus.

Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bije :( jadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka
Trzymaj się dzielnie. Jestem całym serduszkiem z Tobą i mam nadzieję, że jednak wszystko będzie dobrze. Czekam na wieści i oby tylko pozytywne. [emoji8]

Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bije :( jadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka
Przykro mi bardzo, ale wierzę jeszcze w dobre wiadomości! Trzymaj sie kochana i daj znać!

A jak dawno mialas cc? Dlaczego miałabyś nie moc rodzic SN?
Beda prawie 3 lata we wrześniu. Boję się ze znowu pojawia sie te same powody cc co ostatnio. Miałam okropne nadcisnienie ostatnie 3 tygodnie ciąży, po tabletkach mialam 150/100. Do tego cukrzyca, niska masa urodzinowa małej i taka decyzja padła. Mialam ryzyko zatrucia ciążowego gdybysmy dalej czekali.

reklama
Beda prawie 3 lata we wrześniu. Boję się ze znowu pojawia sie te same powody cc co ostatnio. Miałam okropne nadcisnienie ostatnie 3 tygodnie ciąży, po tabletkach mialam 150/100. Do tego cukrzyca, niska masa urodzinowa małej i taka decyzja padła. Mialam ryzyko zatrucia ciążowego gdybysmy dalej czekali.
To pewnie będziesz lepiej wiedzieć bliżej terminu. Jak będziesz miała zdrowa ciaze to raczej możesz SN. 3 lata tk dużo czasu.

Do góry