No pewnie sama koncowka bedzie decydujaca.To pewnie będziesz lepiej wiedzieć bliżej terminu. Jak będziesz miała zdrowa ciaze to raczej możesz SN. 3 lata tk dużo czasu.
reklama
Ewkaa0606
Zaciekawiona BB
Trzymaj sie kochana! [emoji8]
Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bije jadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka
Koko88
Fanka BB :)
@Sylhia000 jesteśmy z Tobą...
Bardzo się wczoraj rozpisalyscie ja chodzę do lekarza prywatnie. Znam lekarza od lat, prowadził moja pierwsza ciąże i pracuje w klinice. Jest zaufany, wiec muszę pogodzić się z wydatkami.. jak byłam młodsza chodziłam do Pani ginekolog która traktowała mnie bardzo protekcjonalnie a tabletki antykoncepcyjne wypisywała na tony bez badania.
Poranki sa słabe w moim wykonaniu. Na śniadaniu jest mega wybór a ja popijam herbatkę i uciekam stamtąd z bułka na wynos. Za to popołudniu zjadłabym konia z kopytami ;P i jak sobie tak pojem to kolacje hotelowa tez mam w nosie, po czym dopada mnie głód o 20 a tu już nie ma co tylko kisiel instant. Także wszystko robię na odwrót, heh..
Bardzo się wczoraj rozpisalyscie ja chodzę do lekarza prywatnie. Znam lekarza od lat, prowadził moja pierwsza ciąże i pracuje w klinice. Jest zaufany, wiec muszę pogodzić się z wydatkami.. jak byłam młodsza chodziłam do Pani ginekolog która traktowała mnie bardzo protekcjonalnie a tabletki antykoncepcyjne wypisywała na tony bez badania.
Poranki sa słabe w moim wykonaniu. Na śniadaniu jest mega wybór a ja popijam herbatkę i uciekam stamtąd z bułka na wynos. Za to popołudniu zjadłabym konia z kopytami ;P i jak sobie tak pojem to kolacje hotelowa tez mam w nosie, po czym dopada mnie głód o 20 a tu już nie ma co tylko kisiel instant. Także wszystko robię na odwrót, heh..
Czoperka
Niestety tak jest. Tak samo jak z przepisywaniem leków na receptę. Jak byłam z chorym dzieckiem prywatnie, to w aptece za leki zapłaciłam 60 zł. Za drugim razem byłam na nfz i te same leki kosztowały 3,40 zł.To jest nienormalne. Skoro są te badania refundowane to czego mam płacić xd to teraz mogłabym się umówić do jakiego ginekologa na NFZ i powiedzieć mu zeby wypisał mi skierowanie na badanie ?
Dziewczyny, ja też mam pakiet Luxmedu, ale nawet jeśli nie macie, warto zerknąć na opcje pakietów, bo najtańszy nie jest taki drogi. Koleżance, która nie ma ubezpieczenia prywatnego powiedziałam, że tutaj chodzę i wykupiła prywatnie, i dużo taniej wychodzą jej miesięcznie badania niż miałaby z nimi chodzić prywatnie albo co gorsza, stać w kolejkach na NFZ.
@Sylhia000, wiadomo cokolwiek? Wszystko w porządku?
@Sylhia000, wiadomo cokolwiek? Wszystko w porządku?
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
@Sylhia000, a który to byłby tc? Może jeszcze wcześnie...?
Nie mam, ale to chyba jest/bywa normalne. Ja mam z kolei kłucia w lewym boku w okolicach jajnika, od wczoraj, i już szaleję ze strachu. Każda coś nie teges jak widzęDziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra
Lovi23
A ciśnienie mierzysz ?Dziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra
reklama
moniczka2609
Ja mam, ale tylko jak wstaje z łóżka, więc najpierw muszę usiąść chwilkę i dopiero wstać. Ogólnie mam zawsze niskie ciśnienie więc to też się z tego może braćDziewczyny czy któraś z was boryka się z zaworami głowy? U mnie od kilku dni są koszmarne - przy każdym wstawaniu z łóżka, przy każdej zmianie pozycji, masakra