reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Czesc dziewczyny. Ja dzisaj naszczescie zobaczylam znowu bijace serduszko I wyglada na to ze na razie jest wszystko okej te plamienia I krewpodobno dalej byly z jakiegos minimalnego krwiaczka ktory nie jest grozny :) mam nadzieje ze juz bedzie dobrze I to sie unormuje :)

Najpiękniejsza wiadomość jaką mogłyśmy dzisiaj przeczytać ♥️♥️♥️♥️♥️

Smerfetka strasznie się cieszę. Nie znam was jescze a już przeżyłam wasze ciaze. :)
Ja natomiast nie czuje się w ogóle w ciąży :( tak
Bardzo nie mogę się doczekać poatku i wizyty u lekarza.
Mam zero objawów. Nawet senna nie jestem.

A w ogóle jak zapytałam tego lekarza dzisiaj co myśli o porodzie naturalnym po cc, powiedział, że no ja sobie mogę rodzić naturalnie ale nie wie co na to personel medyczny :p powiedział że szansa jest ale no wszystko w trakcie się okaże.
Ja też na następnej wizycie dostanę kartę ciąży, kolejne wizyty mam 7-go prywatnie a 11-go na NFZ.

Moja córka dzisiaj mnie rozbroiła na łopatki, wzięła kredki puka mi do brzucha i mówi "haloooo, mam dla ciebie kredeczki, zobacz, wychodź!" :) dwulatki są takie rozczulające :D
A jak dawno mialas cc? Dlaczego miałabyś nie moc rodzic SN?

Hej dziewczyny byłam wczoraj na badaniu okazało się że serduszko nie bije :( jadę dzisiaj do szpitala... Tak strasznie się boję.. Chciałam wam życzyć szczęśliwego rozwiązania i dużo zdrówka

A jak dawno mialas cc? Dlaczego miałabyś nie moc rodzic SN?
Na studiach medycznych uczą, że jeśli kobieta miała chociaż raz cc to nawet w połowie porodu naturalnego można podjąć decyzje o przejściu na cesarskie cięcie jeśli kobieta tak zdecyduje, lub lekarze zauważą jakiś problem. A jak personel medyczny się do tego stosuje to już rzeczywiście nie wiadomo.

reklama
Do góry