reklama
moniczka2609
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie dostałam wyniki toxo... Co sądzicie? Trochę się zaczęłam martwić
Anastazja35x
Dziewczyny właśnie dostałam wyniki toxo... Co sądzicie? Trochę się zaczęłam martwićZobacz załącznik 937799
A robiłaś igM ? Ja miałam ponad 200 ten wynik a drugi minimalny ale nie wiem po co robiłam jak w poprzedniej ciąży wyszło mi ze przechodziłam i teraz potwierdza to ten wynik i a lekarz znowu panikę sieje wiec się zastanawiam po co znowu każe mi robić [emoji29]
moniczka2609
Wydaje mi się że igM też robiłam ale jeszcze nie mam wynikuA robiłaś igM ? Ja miałam ponad 200 ten wynik a drugi minimalny ale nie wiem po co robiłam jak w poprzedniej ciąży wyszło mi ze przechodziłam i teraz potwierdza to ten wynik i a lekarz znowu panikę sieje wiec się zastanawiam po co znowu każe mi robić [emoji29]
Musisz poczekać na wynik IgM, wtedy będzie wszystko wiadomo. Na razie to można stwierdzić tylko, że infekcje przechodziłaś.Dziewczyny właśnie dostałam wyniki toxo... Co sądzicie? Trochę się zaczęłam martwićZobacz załącznik 937799
Jeśli masz przeciwciała toxo to znaczy że ją przeszłaś już kiedyś, ale żeby wiedzieć dokładnie kiedy potrzeba węcej niz jednego wyniku w tym awidność się robi.
Przechodziłam przez toxoplazmozę w pierwszej ciązy więc mam troche doświadczenia w tym temacie .
A i jeśli masz juz przeciwciała to zawsze juz bedziesz je miec do konca życia wiec wysokie Igg może świadczyć o przebytej toxo daaawno temu.
Przechodziłam przez toxoplazmozę w pierwszej ciązy więc mam troche doświadczenia w tym temacie .
A i jeśli masz juz przeciwciała to zawsze juz bedziesz je miec do konca życia wiec wysokie Igg może świadczyć o przebytej toxo daaawno temu.
1016lew
Mój też nie [emoji23] mało tego u mnie ani w ciazy nie urosły, kp też nie [emoji23] jakaś jestem inna [emoji848]
Mój tez nie [emoji23] narazie tez nic nie urosły, a tak się cieszyłam na początku ze wreszcie coś będę mieć, a tu nic takie się nie zapowiada [emoji23][emoji23]
Apropo piersi całą pierwszą ciąże mówiłam że moje nic się nie zmieniły i co to za brednie ze rosną cycki w ciazy dwa dni po porodzie zobaczyłam co to znaczy
dwa rozmiary pyk od razu
jak przestałam karmić to się zdziwiłam jakie miałam małe wczesniej a nigdy małe nie były w sumie bo 75D rozmiar
jak przestałam karmić to się zdziwiłam jakie miałam małe wczesniej a nigdy małe nie były w sumie bo 75D rozmiar
moniczka2609
Dziękuję dziewczyny za info.
Co do piersi to do porodu miałam małe, a jak zaczęłam karmić to z A zrobiły się D. Jak skończyłam karmic to znów były małe, a teraz zauważyłam że są troszkę większe [emoji6]
Co do piersi to do porodu miałam małe, a jak zaczęłam karmić to z A zrobiły się D. Jak skończyłam karmic to znów były małe, a teraz zauważyłam że są troszkę większe [emoji6]
reklama