HappyBabyMama
Fanka BB :)
No wlasnie uwielbiam na brzuchu lezec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha ciesz się, że ma Ci co przeszkadzać [emoji23]@whew_o super że serduszko pięknie bije [emoji7][emoji7]
Ja na brzuchu nie leżę czy w ciąży czy nie bo mi wielkie cycki przeszkadzają [emoji23]
Udało mi się przełożyć wizytę na 8.02 mam nadzieję że serduszko już będzie zawsze to o 3dni mniej czekania [emoji28]
Ja nie lężę i bez ciąży, bo mi cycki przeszkadzają. Aż się boję, co będzie jak urosną te ciążowe@whew_o
Ja na brzuchu nie leżę czy w ciąży czy nie bo mi wielkie cycki przeszkadzają [emoji23] [emoji28]
Oj nieeee absolutnie się nie ciesze, moim rozmiarem to już chyba czlowieka można zabić [emoji23] powiedzialam sobie że jak już wszystkie dzieci wykarmie to na 40 sobie prezent zrobie i zmniejsze [emoji28]Hahaha ciesz się, że ma Ci co przeszkadzać [emoji23]
Leżycie na brzuchu? Co o tym myślicie? Można jescze? Czy nie można?
Kuzynka męża jak była w 7tc to lekarz kazał jej leżeć na brzuchu, ale nie pamiętam dlaczego
Mi w ciąży nieznacznie się zwiększyły dopiero przy karmieniu baaardzo, a teraz córka je tylko z jednego to jest chyba ze 3 rozm większy [emoji849]Ja nie lężę i bez ciąży, bo mi cycki przeszkadzają. Aż się boję, co będzie jak urosną te ciążowe
Mój też nie [emoji23] mało tego u mnie ani w ciazy nie urosły, kp też nie [emoji23] jakaś jestem inna [emoji848]Eeee wielkie cycki to zdecydowanie nie mój problem