reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Też muszę sobie zamówić ten zestaw :D Ciesze się z mojej karty ciąży dzisiaj założonej :) Nawet dzisiaj nie odpłynęłam przy pobraniu krwi mimo że sporo ze mnie spuścili :o

Też muszę sobie zamówić ten zestaw :D Ciesze się z mojej karty ciąży dzisiaj założonej :) Nawet dzisiaj nie odpłynęłam przy pobraniu krwi mimo że sporo ze mnie spuścili :o
Polecam są różne wzory więc sobie dobierz:) ja zamawiałam na allegro;)

Ja idę w czwartek na badania,nie wiem jak wytrzymam bez jedzenia, padnę tam ehh...chyba mamę wezmę ze sobą w razie w:tak:

Dziadka odłączyli od respiratora..narazie sam oddycha, ale rokowania są zle....jakbym mało nerwów miała...cała się w środku trzęsę, aż mi słabo :(

Ostatnia edycja:
A dzisiaj do mnie przyszło takie cudo [emoji4]

U mnie jest masakra z dostaniem się do gina . Od dwóch dni dzwonię i próbuje się umówić na moją pierwszą wizytę i klops . Jeden mi powiedział że dopiero w marcu ma wolne terminy , drugi nie odbiera jeszcze następny że nie przyjmuje bo ma dużo już osób -,- totalna klapa a tutaj już wita u nas 6+1
1548172661058.jpeg
1548172686953.jpeg

Już jestem po wizycie, lekarz dokładnie pomierzyl malego człowieka, według pomiarów 6t4d wyszło... ciaza młodsza niż z OM , termin porodu 13.09 :) Serduszko bije jak dzwon :) kamień z serca [emoji16]

reklama
Do góry