reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Witam wszystkich, od wczoraj wiem że zostanę mamą po raz drugi to mój 5 tydz, termin według moich obliczeń mam na 24 wrzesień. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie Zobacz załącznik 935735

Witaj, gratulacje [emoji8][emoji8]
A ja zjadłam śniadanie i znów mnie bierze spanie [emoji85] wiec pewnie już niedługo drzemka murowana [emoji23] przełożyłam tez jutrzejsza wizytę z 18:10 na 17 [emoji3] mam nadzieje, że serduszko będzie pięknie biło i zobaczę już małego człowieczka :) jutro już będzie 7+6 [emoji3]

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Musimy myśleć pozytywnie bo stres na pewno nie pomaga. Ja mam najgorsze wieczory czyli nudności i spadek formy ale zasnąć nie mogę. Rano jest lepiej ale jedzenie też trudno idzie. Mam nadzieję że na badaniach krwi w piątek wyjdzie wszystko ok.

Witaj, gratulacje [emoji8][emoji8]
A ja zjadłam śniadanie i znów mnie bierze spanie [emoji85] wiec pewnie już niedługo drzemka murowana [emoji23] przełożyłam tez jutrzejsza wizytę z 18:10 na 17 [emoji3] mam nadzieje, że serduszko będzie pięknie biło i zobaczę już małego człowieczka :) jutro już będzie 7+6 [emoji3]
Ja dzisiaj mam 7+6 :)

Dokładnie stres nie pomaga...a ja mam jeszcze dziadka w szpitalu pod respiratorem :( serducho kiepsko...więc dwa stresy na raz...masakra

@Ania23081991 nic mi nie mów o zasypianiu...2 godz codziennie się męczę ;)

@Kara88 przykro mi z powodu dziadka... Moi dziadkowie nie doczekali się żadnego z prawnuków..

Mnie zasypianie też nie idzie zbyt dobrze.. niby spać się chcę, a potem weircę się w łóżku, spię czujnie i budzę się często..

Trzymam mocno kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj! szybko dawać nam tu znać! :p

Dzięki dziewczyny ;)
Właśnie się wpisałam do naszej tabelki i wychodzi że jestem najstarsza i mam najstarsze dziecko z grupy. Miałam prawie 13 lat przerwy jestem przerażona już w zasadzie nic nie pamiętam z tamtego okresu :o
Moja córka będzie miała 11 lat gdy rodzina się powiększy, tak więc wiem co czujesz. Nic nie pamiętam z tamtego okresu, a pewnie też wiele się pozmieniało od czasu poprzedniej ciąży. Czuję się tak jakby to była moja pierwsza ciąża, wszystko od nowa.
Ja się do tabelki jeszcze nie wpisywałam, czekam na bijące serduszko, do najmłodszych również nie należę, rocznik 87.

@Koko88 @Paula0606 trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, będzie dobrze :)
@jurczux który tydzień u Ciebie? Ja też poszłam do lekarza za wcześnie, maleńki zarodek już był widoczny, ale jeszcze nie było serduszka. Następna wizyta 6.02, to czekanie mnie wykończy
U mnie dopiero końcówka 5 tygodnia, ale na maksa źle się czuje. Po wirusie który teraz przeszłam z gorączką i biegunką ciągle myślę że coś się mogło stać i zaszkodziło maluszkowi. Wiem że to wcześnie ale wczoraj już miałam takie myśli że jakbym nie poszła dziś na USG to bym jeszcze gorzej przeżywała. Betę moglam jeszcze zrobić. No nic, trzeba czekać. Dodam jeszcze że z pierwsza ciąża czekałam do 7 tygodnia z wizytą i USG żeby wszystko zobaczyć a teraz jestem kłębkiem nerwów.

Dobrze słyszeć dobre wieści. Ja po wizycie. Wszystkie badania krwi zrobiłam, mocz zaniosłam, cytologia pobrana. Planowo widzę się z moim ginem za miesiąc :) Chyba najgorszy okres mamy za sobą, mam nadzieję, że już bobasek się na dobre we mnie zadomowił i się zobaczymy 1 września :)

IMG_2178.JPG

A do mnie dotarła dziś taka paczuszka :)

Jakiś czas temu zarejestrowałam się na stronie BebiProgram i dziś dostałam takie gadżety [emoji3][emoji3]
IMG_2178.JPG

reklama
Dzięki dziewczyny ;)
Właśnie się wpisałam do naszej tabelki i wychodzi że jestem najstarsza i mam najstarsze dziecko z grupy. Miałam prawie 13 lat przerwy jestem przerażona już w zasadzie nic nie pamiętam z tamtego okresu :o

A który rocznik jesteś bo ja 81 ale mnie nie ma w tabelce

Do góry