reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
Mnie dziś naszła ochota na kluski pszenne z kapusta kiszona [emoji23] czekam tylko na męża aż wróci bo 2 razy nie chce mi się robić [emoji3]
Lovi23
Też [emoji16] i dlatego boję się że zaraz się ktoś domyśli... Ale to wzdecia [emoji848]Czy Wy też macie takie wzdęte brzuchy? Teściowa twierdzi, że już mi brzuch urósł heh
Klauduśka23
Też [emoji16] i dlatego boję się że zaraz się ktoś domyśli... Ale to wzdecia [emoji848]
Mój brzuch wieczorem przeważnie wyglada jak balon, ale tez wina wzdęć
Klauduśka23
A w moich okolicach taka sytuacja
To już chyba 6 raz, cały dym z tego syfu leci w kierunku gdzie mieszkam :/ mamy nie otwierać okien i jeśli nie ma potrzeby to nie wychodzić z domów..
To już chyba 6 raz, cały dym z tego syfu leci w kierunku gdzie mieszkam :/ mamy nie otwierać okien i jeśli nie ma potrzeby to nie wychodzić z domów..
1016lew
A jaki zamówiłaś? Ten z mamaginekolog?
Tak ten
Akacha
Ja to samo, wzdeta jestem i tez do slodyczy mnie nie ciągnie, a zawsze to moglam obiadu nie zjeść ale ciacho lub czekoladka musiala być hehe.Ja od paru dni mam wzdęty brzuch ,ciężko mi zapiąć spodnie [emoji54] przed ciążą uwielbiałam słodycze a teraz nie mogę na nie patrzeć [emoji1785]
reklama
Czyli jest wart swojej ceny? Masz ten za 49?Ja też mam segregator od mama ginekolog „jestem w ciąży” super jest i mega polecam. Bedzie porządek w całej dokumentacji ciąży
A ja się zastanawiam czy to wzdęcia czy macica już mi trochę nie wywaliła choć lekka oponkę już miałam przed
@Klauduśka23 współczuję...też widziałam na fb....coś za często tam to u Was...