reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Mam identycznie..piersi ujdą...ale sutki...masakra...i ten ciężar ehh..niestety mam rozmiar C/D więc obciążenie już czuć:)

reklama
A mi znów jest zimno, piersi bolą jak na okres a nie ciążowo i znów 1000mysli w głowie ;( chyba w tyg gdzieś prywatnie jeszcze skocze bo te czekanie mnie dobija :(

Mnie na owu zaczęły boleć piersi i tak już zostało. Mi też raczej zimno [emoji28] wizytę mam na 18.01 i mam nadzieję że będzie coś widać już. A te piersi to bolą ale jak scisne lekko czy coś A tak same z siebie to raczej nie [emoji16] najpewniejszy objaw to brak @ u mnie no i pozytywne testy.

Ja też dołączę:p. U mnie już ciąża potwierdzona przez USG w 4 tc+2 dni(piatek)....Pęcherzyk narazie 4 mm...w środę kolejne USG...mam nadzieję że wszystko będzie ok i bąbelek przybierze na mm :) ja mam termin na 4.09 według OM(28.11 ostatnia). Po 8 latach stwierdziłam że już czas na 28-)i udało się w 1 msc starań....
Ja też po ośmiu latach. Prawdopodobnie jestem w ciąży. Beta z krwi w 43dc 844,4mlU/ml. Dzisiaj 47dc a sikane testy nadal negatywne. Wizyta u giną 30.01. Termin porodu z OM 04.09, z zapłodnienia 26.08. Myślę, że urodzę w sierpniu. I tak czeka mnie cc, zapewne zakończą ciążę w 36tc ze względu na przebieg poprzedniej ciąży i moje schorzenia.

Ja też po ośmiu latach. Prawdopodobnie jestem w ciąży. Beta z krwi w 43dc 844,4mlU/ml. Dzisiaj 47dc a sikane testy nadal negatywne. Wizyta u giną 30.01. Termin porodu z OM 04.09, z zapłodnienia 26.08. Myślę, że urodzę w sierpniu. I tak czeka mnie cc, zapewne zakończą ciążę w 36tc ze względu na przebieg poprzedniej ciąży i moje schorzenia.

Ja z kolei mam na odwrót - z OM poród wychodzi na 29.08 a z usg na 05.09 [emoji23] mam nadzieję, że fasolka nadrobi ten tydzień gdzieś później.

Witamy....dziwne z tymi testami hehe ...ale z krwi z tego co wiem to pewniejszy, więc gratulacje :)
ja też mam 2 terminy jak narazie...z USG 31.08, a z OM 4.09...wiec @martoosia04 obie na przełomie urodzimy :) może się nawet w szpitalu spotkamy hehe, u mnie bąbelek tydzień do przodu...

reklama
Ja z kolei mam na odwrót - z OM poród wychodzi na 29.08 a z usg na 05.09 [emoji23] mam nadzieję, że fasolka nadrobi ten tydzień gdzieś później.
Może późne zagniezdzenie było :) myślisz, że mogła być późna owulacja? U mnie też chyba była późna owulacja bo ostatnia @ 01.12 , a w 33dc beta 61... :)

Do góry