reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja wizytę mam dopiero 18go, matko ale jestem ciekawa co tam wyjdzie :p ja liczę jakoś łopatologicznie termin na połowę września ale termin porodu będę miała wg usg na pewno a nie wg om (15.11) :p bo to by była różnica jakieś 3 tygodnie :D owu 23.12
Objawy wszystkie zniknęły, jak dotykam piersi to lekko wrażliwe są ale ani brzuch nie boli ani mdłości.
Cieszę się tym stanem :D

reklama
Ja dziś po becie - 192, co wskazuje na początek 5 tygodnia. Mam w sobie bardzo dziwny niepokój. Piersi w ogóle nie czuję a w poprzedniej w ogóle nie mogłam ich dotknąć. No i to ciągłe uczucie zimna. Jestem w szoku że Wam jest gorąco.

Ja właśnie wróciłam od ginekologa. Super babka, pierwszy raz u niej byłam i od razu złapałam z nią dobry "flow". Na USG ledwo co widać, ale co tu się dziwić jak to dopiero 4t5d. Do potwierdzenia jeszcze jadę w niedzielę do niej na dyżur do szpitala. Może tam będzie trochę lepszy sprzęt, bo ten w gabinecie taki starawy trochę był. Poza tym mi też betę na SORze zrobi.
Ze względu na dwa wcześniejsze poronienia dała mi zastrzyki Clexane 0,4 no i Duphaston 3xdziennie. Ale póki co mam tylko Duphaston brać i jak w niedzielę potwierdzi na 100% ciąże, to wtedy muszę się zacząć kłuć.
No, ale niczego innego się nie spodziewam, bo pozamaciczną wykluczyła [emoji6]

Ja właśnie wróciłam od ginekologa. Super babka, pierwszy raz u niej byłam i od razu złapałam z nią dobry "flow". Na USG ledwo co widać, ale co tu się dziwić jak to dopiero 4t5d. Do potwierdzenia jeszcze jadę w niedzielę do niej na dyżur do szpitala. Może tam będzie trochę lepszy sprzęt, bo ten w gabinecie taki starawy trochę był. Poza tym mi też betę na SORze zrobi.
Ze względu na dwa wcześniejsze poronienia dała mi zastrzyki Clexane 0,4 no i Duphaston 3xdziennie. Ale póki co mam tylko Duphaston brać i jak w niedzielę potwierdzi na 100% ciąże, to wtedy muszę się zacząć kłuć.
No, ale niczego innego się nie spodziewam, bo pozamaciczną wykluczyła [emoji6]

Brawo udanej wizyty!![emoji1316]

Ja dziś po becie - 192, co wskazuje na początek 5 tygodnia. Mam w sobie bardzo dziwny niepokój. Piersi w ogóle nie czuję a w poprzedniej w ogóle nie mogłam ich dotknąć. No i to ciągłe uczucie zimna. Jestem w szoku że Wam jest gorąco.

Mi też ciagle zimno, więc chyba nie każda musi odczuwać gorąco :D

Mnie piersi zaczęły"boleć" dopiero niedawno..więc spokojnie czekaj hehe

reklama
Do góry