reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Ja póki co nadal balony dwa które, mnie prawie rozrywają i się ułożyć do snu przez nie nie mogę :p Przeziębienie lekkie mnie dopadło katarzysko, ogólnie spoko nadal zero mdłości ale jestem strasznie zmęczona!!! Mogłabym ciągle leżeć, rano wstanę ledwo co śniadanie zrobie, zęby umyję i już najchętniej bym się znowu spać położyła!

reklama
A u mnie? Hmm...nuda! Leżę ile się da, mój mąż wczoraj stwierdził że piersi wieksze:D sutki bolą a i cycki coraz bardziej ciąża bez stanika...masakra...ból w podbrzuszu jak był, tak jest..mdłości minimalne ale wieczorem hehe

@whew_o Witam :)

Ostatnia edycja:
Hej:) jeśli chodzi o dolegliwości to mnie bolą piersi, raz bardziej raz mniej - jak przestają to już mam straszne myśli [emoji85][emoji85] ale zaraz znów zaczynaja bolec wiec jestem spokojna [emoji3] i mega zmęczenie, mogłabym cały czas spac [emoji3] nigdy mi się nie zdarzało żeby spac do 8-9, a teraz codziennie pobudka o 10 [emoji85][emoji85]

Hej:) jeśli chodzi o dolegliwości to mnie bolą piersi, raz bardziej raz mniej - jak przestają to już mam straszne myśli [emoji85][emoji85] ale zaraz znów zaczynaja bolec wiec jestem spokojna [emoji3] i mega zmęczenie, mogłabym cały czas spac [emoji3] nigdy mi się nie zdarzało żeby spac do 8-9, a teraz codziennie pobudka o 10 [emoji85][emoji85]
Ja wstaje o 7 bo Duphaston muszę wziąć...ale dzisiaj go wzięłam i zasnęłam dalej:oops: spałam do 8.35 póki mnie syn nie obudził że jest głodny hehe (Młody chodzi na 11.40). Gdyby nie Duphaston to spała bym tak codziennie, a kładę się ok 22:p

Ostatnia edycja:
To mój 2,5 letni synek wstaje codziennie między 6 a 7 więc nie bardzo mam kiedy pospać, a łóżko tak wooooła jeszcze jeszcze hahaha [emoji23]

reklama
Do góry