Szybko zleciJuż się nie mogę doczekać mojego USG a tu jeszcze tydzień buuu
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Witamy ja wg OM mam termin na 4.09, ale gin wyliczył jak narazie termin na 31.08 więc tez czasem zaglądam do sierpniowek się przyznam po cichu hehe mój bąbelek miał w poniedziałek 4 mm, więc nie duza różnica...
nasza fasola miała dziś 0,5cm [emoji177]
martoosia04
Już się nie mogę doczekać mojego USG a tu jeszcze tydzień buuu
Ja też kolejna wizytę mam za tydzień by na spokojnie zbadać serduszko bo dziś wyglądało na same początki. Wiec dla pewności widzimy się za tydzień. Odliczam z tobą
A tobie na kiedy termin wychodzi z OM?
martoosia04
9-10 wrzesień wg OM.
Ale pocieszam się faktem że w październiku pęcherzyk pojawił się dopiero w 6tc6dc a teraz w środę już był maleńki bo maleńki ale jest a to był 5tc5dc
U mnie w 6+0 tez był malutki pęcherzyk dopiero. Ale był na tyle malutki że nie mierzyła ginka. Teraz był juz do zmierzenia ale jednak młodsza fasolka.
moniczka2609
Wy już dziewczyny kolejne wizyty umówione a ja pierwsza dopiero w czwartek mam...
Ale już będziesz wszystko widzieć i nie będziesz się denerwować tak jak myWy już dziewczyny kolejne wizyty umówione a ja pierwsza dopiero w czwartek mam...
martoosia04
Ja przed dzisiejszą wizytą to prawie pawia puściłam w autobusie jak jechałam. [emoji23] taki stres.
moniczka2609
Może na kolejną wizytę umowie się w walentynki akurat mąż ma przylecieć na kilka dni to usłyszał by serduszko [emoji3590]
reklama
martoosia04
Może na kolejną wizytę umowie się w walentynki akurat mąż ma przylecieć na kilka dni to usłyszał by serduszko [emoji3590]
A byłaś w ogóle na jakieś?