reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Hej. U nas były pracowite dni. Mieliśmy kiedyś sypialnię na górze a w niej łóżko 2x2. W maju oddaliśmy ten pokój dla syna a my poszliśmy na dół. Ale na dole stała kanapa której nie mieliśmy gdzie dac więc schowalismy nasze łóżko do szopy i spaliśmy na tej kanapie [emoji849] 120cm. 2 razy spaliśmy na niej we czwórkę a tak to sami czasem z synem. Kilka dni temu syn przyszedł do nas w nocy i tak się rzucał po łóżku zw mąż poszedł do salonu o 4 a o 8 kazał mi zamówić materac do naszego łóżka. Syn zazyczyl sobie naszą kanapę więc musiałam rozmontować łóżeczko córki, zanieść do jej pokoju łóżko syna i potem jak mąż wrócił to zanieslismy do syna kanapę. Następnego dnia po pracy mąż rozmontowal biurko i zbudowal łóżko, a dziś przyjechał materac. Wnioslam go z kurierem, rozpakowalam i rzuciłam na łóżko. W końcu mam SYPIALNIĘ.
20190110_163327.jpeg

reklama
Hej dziewczyny chyba się dołączę , mój dzisiejszy [emoji846] jeszcze do mnie nie dociera
Gratulacje [emoji4]

Łóżka zazdroszczę, hahaha też zastanawiam się jak się w czwórkę pomieścimy [emoji16]

Dziewczyny czy Wam też jest tak zimno? Ja się trzęsę ostatnie kilka dni, choć w mieszkaniu mam stałą temperaturę to siedzę teraz w szlafroku i pod kocem.

Zastanawiam się czy robić bete, poprzedniej ciąży nie robiłam. Idę do lekarza za tydzień 17.01 więc mam nadzieję że zrobi mi też USG i czegoś się dowiem.
Poprzednia ciąża była dla mnie bardzo łaskawa, żadnych wymiotów, innych problemom, żadnego rozstępu, dosyć lekki poród. Boje się co teraz może mnie czekac...

reklama
Do góry