Seszenka
Początkująca w BB
Dokładnie, 5 miesięcy, ale (odpukać) jest grzeczna jak aniołek5 miesięcy ma córeczka?
Moja skończyła rok i cały czas zastanawiam się jak to ogarnę [emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, 5 miesięcy, ale (odpukać) jest grzeczna jak aniołek5 miesięcy ma córeczka?
Moja skończyła rok i cały czas zastanawiam się jak to ogarnę [emoji13]
W planach aż tak szybko nie było, myślałam, że po skończonym roku, albo dwóch... ale może właśnie tak miało być5 miesięcy, wow! Mega ! Planowlaliście bobo tak szybko drugie?
Już po badaniu teraz czekam na wyniki
No to super wieści [emoji3] ja 2.01 miałam 569 a dziś już 1558 [emoji16]31.12 miałam bete 433 wczoraj byłam u ginekologa i był pęcherzyk i serduszko w środku, ale jeszcze nie udało się zobaczyć bicia ani zmierzyć
Po 48h powinna wzrosnąć minimum 66%. Na internecie są kalkulatory bety hcg więc jak dostaniesz wynik to wpisujesz datę pierwszego badania i drugiego i podaje Ci czy dobrze wzrastaHej dziewczyny, 2.01 miałam bete 226 (nie wiedziałam ze powinno się zrobić kolejna po 48h) jutro idę rano na kolejna i zastanawiam się ile powinna wynosić, trochę się martwię bo ciagle boli mnie jeden jajnik (nie jakiś wieki ból, ale uciążliwy)
Ostatnia @ 7.12
Po 48h powinna wzrosnąć minimum 66%. Na internecie są kalkulatory bety hcg więc jak dostaniesz wynik to wpisujesz datę pierwszego badania i drugiego i podaje Ci czy dobrze wzrasta
Nie stresuj się [emoji3] będzie dobrze ja już jestem po dwóch badaniach na betę [emoji16]Dzięki, trochę się stresuje ! Dam znać jutro