reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Gotuje sobie zupkę szczawiowa... apetyt mi dopisuje bardzo [emoji12] a jak u was ? [emoji2] Może jakieś pierwsze mdłości się pojawiły?

reklama
Gotuje sobie zupkę szczawiowa... apetyt mi dopisuje bardzo [emoji12] a jak u was ? [emoji2] Może jakieś pierwsze mdłości się pojawiły?
Ja w pierwszej ciąży wymiotowałam praktycznie cały czas od rana do wieczora przez całą ciążę, natomiast teraz jak na razie apetyt jest :)

Mi póki co apetyt w miarę dopisuje, mdłości na szczęście minęły (ciekawe na jak długo [emoji85]), ale dziś się źle czuje, wciąż chce mi się spac [emoji31][emoji31]

Mi póki co apetyt w miarę dopisuje, mdłości na szczęście minęły (ciekawe na jak długo [emoji85]), ale dziś się źle czuje, wciąż chce mi się spac [emoji31][emoji31]
Ja mam to samo. Ciągle bym spała. Godzina 20 a ja do łóżka Idę. Jednak muszę się starszym synkiem zająć więc nie pospie za bardzo w ciągu dnia

Właśnie mam wyniki drugiej bety po 48h wyszła mi 1558 [emoji6] przyrost ponad 166%
A @ miała przyjść dopiero 6.01
Miałam tak samo, też przed @ ... Super :p

Ja miałam wczoraj taki skurcz w podbrzuszu że aż się wystraszyłam, ale chyba za szybko z łóżka się podniosłam....
A dzisiaj cały czas czuje ucisk w jednym miejscu...ale cóż praca jaka jest taka jest ehh...

reklama
Do góry