Chyba poczekam do 17.01 nie ma co się spieszyć. Co będzie to będzie [emoji4]
Taka beta dwa dni przed @ no pięknie nic tylko sie cieszyc! Gratuluje raz jeszcze i tez jestem ciekawa twojej wizyty ;D
@Lovi23 a ty kiedy wyniki odbierasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba poczekam do 17.01 nie ma co się spieszyć. Co będzie to będzie [emoji4]
Dziękuję bardzo. Na pewno dam znać po wizycie co i jak [emoji4]Taka beta dwa dni przed @ no pięknie nic tylko sie cieszyc! Gratuluje raz jeszcze i tez jestem ciekawa twojej wizyty ;D
Do 18 godziny maja być [emoji39] oby były, bo Pani w laboratorium nie była taka pewna na 100%, powiedziała, że nie obiecuje ale się postara [emoji106]Taka beta dwa dni przed @ no pięknie nic tylko sie cieszyc! Gratuluje raz jeszcze i tez jestem ciekawa twojej wizyty ;D
No to czekamyDo 18 godziny maja być [emoji39] oby były, bo Pani w laboratorium nie była taka pewna na 100%, powiedziała, że nie obiecuje ale się postara [emoji106]
Bardzo ok!!! Moje gratulacje raz jeszczeW środę było 61.. A dziś 158 chyba ok ?
Super gratulacjeW środę było 61.. A dziś 158 chyba ok ?
Widać drugą kreseczkę superZrobiłam dzis test po pracyZobacz załącznik 930288
No pięknie gratulujęZrobiłam dzis test po pracyZobacz załącznik 930288