reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

A ja się zastanawiam jak załatwić zaświadczenie o ciąży, bo zostałam sama na maszynie w pracy:( masakra....a wizyta u ginki 16 stycznia...

reklama
Tak do dupy troche się wbić i zaświadczenie chcieć:p niby miałam iść jutro do tego co mi ciążę potwierdził, ale serducha i tak nie będzie jeszcze widać a 250 trza będzie zostawić...no mam dylemat ehh...

Ja myślę, że musiałaś mieć owu szybciej no nie ma innej opcji albo faktycznie jakieś bliźniaki się kroją :D
Ciekawe jak jutro wyjdzie :)
Który tydzień wg tabelek ci tam wychodzi?

@Lovi23 trzymam kciuki za jutro! :) Ja ide w sobotę :)
Z okresu mi wychodzi, że zaczynam dziś 4 tydzień, a według badania, że końcówka 5 co raczej by było nie możliwe bo jak pisałam wcześniej @ kończyła mi się 12 grudnia a z mężem zaczęliśmy się starać od 17 grudnia, bo wtedy wrócił do Polski

Z okresu mi wychodzi, że zaczynam dziś 4 tydzień, a według badania, że końcówka 5 co raczej by było nie możliwe bo jak pisałam wcześniej @ kończyła mi się 12 grudnia a z mężem zaczęliśmy się starać od 17 grudnia, bo wtedy wrócił do Polski
Może bliźniaki [emoji3590][emoji3590]

Dzień dobry.
Wita się kolejna wrześniowa mama :)
Na razie wiemy z testu (nauczona doświadczenia po córce, nie biegnę do lekarza od razu po teście, idziemy do lekarza potwierdzić koło 7-8 tydzień :)
Jestem mamą 3.5 letniej Dominiki, która jest naszym wyczekanym, wystaranym ideałem na świecie i cholernie sie boję czy drugie dziecko bede umiała tak mocno pokochać jak ją :) na tą chwilę przeraża mnie powrót do pieluch, kolek, wstawania i nie spania nocami, chorób, ząbkowania, pilnowania gdy zaczyna chodzić by przypadkiem nie zjadło czegoś czego nie wolno... :)
Gratulacje [emoji173]

reklama
Do góry