reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

A ja się zastanawiam jak załatwić zaświadczenie o ciąży, bo zostałam sama na maszynie w pracy:( masakra....a wizyta u ginki 16 stycznia...

reklama
Tak do dupy troche się wbić i zaświadczenie chcieć:p niby miałam iść jutro do tego co mi ciążę potwierdził, ale serducha i tak nie będzie jeszcze widać a 250 trza będzie zostawić...no mam dylemat ehh...

Ja myślę, że musiałaś mieć owu szybciej no nie ma innej opcji albo faktycznie jakieś bliźniaki się kroją :D
Ciekawe jak jutro wyjdzie :)
Który tydzień wg tabelek ci tam wychodzi?

@Lovi23 trzymam kciuki za jutro! :) Ja ide w sobotę :)
Z okresu mi wychodzi, że zaczynam dziś 4 tydzień, a według badania, że końcówka 5 co raczej by było nie możliwe bo jak pisałam wcześniej @ kończyła mi się 12 grudnia a z mężem zaczęliśmy się starać od 17 grudnia, bo wtedy wrócił do Polski

Z okresu mi wychodzi, że zaczynam dziś 4 tydzień, a według badania, że końcówka 5 co raczej by było nie możliwe bo jak pisałam wcześniej @ kończyła mi się 12 grudnia a z mężem zaczęliśmy się starać od 17 grudnia, bo wtedy wrócił do Polski
Może bliźniaki [emoji3590][emoji3590]

Dzień dobry.
Wita się kolejna wrześniowa mama :)
Na razie wiemy z testu (nauczona doświadczenia po córce, nie biegnę do lekarza od razu po teście, idziemy do lekarza potwierdzić koło 7-8 tydzień :)
Jestem mamą 3.5 letniej Dominiki, która jest naszym wyczekanym, wystaranym ideałem na świecie i cholernie sie boję czy drugie dziecko bede umiała tak mocno pokochać jak ją :) na tą chwilę przeraża mnie powrót do pieluch, kolek, wstawania i nie spania nocami, chorób, ząbkowania, pilnowania gdy zaczyna chodzić by przypadkiem nie zjadło czegoś czego nie wolno... :)
Gratulacje [emoji173]

reklama
Do góry