ens93
Zaciekawiona BB
Tak, kocha przedszkole. Aktualnie chorujemy na zapalenie oskrzeli.Z marca 2015 troszkę bliżej juz do 4 latek
Synek przedszkolak?
I oczekujemy na wymarzone rodzeństwo [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, kocha przedszkole. Aktualnie chorujemy na zapalenie oskrzeli.Z marca 2015 troszkę bliżej juz do 4 latek
Synek przedszkolak?
O mój starszak jest z marca 2015 [emoji16]Z marca 2015 troszkę bliżej juz do 4 latek
Synek przedszkolak?
Syn do żłobka chodził jak miał 2 lata i właśnie była choroba za choroba więc odpuscilismy po 6msc. A teraz od września chodzi do przedszkola i chyba 2 raz zachorował, także nie jest źleU nas przedszkole to zło... raz ze nie chce chodzić dwa że bardzo choruje. Łapie wszystko z przedszkola. Mam nadzieje ze do wrzesnia sie to unormuje. Tez było zapalenie oskrzeli, uszu, jelitowka, angina... konca nie widac
Dzień dobry.
Wita się kolejna wrześniowa mama
Na razie wiemy z testu (nauczona doświadczenia po córce, nie biegnę do lekarza od razu po teście, idziemy do lekarza potwierdzić koło 7-8 tydzień
Jestem mamą 3.5 letniej Dominiki, która jest naszym wyczekanym, wystaranym ideałem na świecie i cholernie sie boję czy drugie dziecko bede umiała tak mocno pokochać jak ją na tą chwilę przeraża mnie powrót do pieluch, kolek, wstawania i nie spania nocami, chorób, ząbkowania, pilnowania gdy zaczyna chodzić by przypadkiem nie zjadło czegoś czego nie wolno...
Też tak miewam, najczęsciej jak gwałtownie wstanę, czasem samo z siebie. Nie martwię się. Podobno to nic złego bo wiadomo, że tam teraz sporo zmian w środku.Dziewczyny boli was brzuch? Ja chwilami mam taki skurcz brzucha jakby na okres, ale po chwili przechodzi.. Trochę się martwię..
Idę jutro na drugą betę zobaczymy jaki przyrost będzie. Jak coś to chyba wcześniej zgłoszę się do tego lekarza niż 17.01 bo nie wytrzymam heh
Mam taki sam terminUmówiłam się na wizytę na 18.01 teraz tylko uzbroić się w cierpliwość
Tak ma byc wszystko sie rozciąga i zmienia w srodku to normalne.Dziewczyny boli was brzuch? Ja chwilami mam taki skurcz brzucha jakby na okres, ale po chwili przechodzi.. Trochę się martwię..
Już po badaniu teraz czekam na wynikiPrzy takiej wysokiej becie wcześniej moze cos zobaczysz moze owu była już 17 go nic tylko sie cieszyc! Czekam na wiesci jaki przyrost.
Mam taki sam termin
Tak ma byc wszystko sie rozciąga i zmienia w srodku to normalne.