reklama
ens93
Zaciekawiona BB
A prywatnie nie możesz iść wcześniej?A ja się zastanawiam jak załatwić zaświadczenie o ciąży, bo zostałam sama na maszynie w pracy masakra....a wizyta u ginki 16 stycznia...
Też owulacja mi wychodziła na 23.12 a betę mam 569 [emoji50]
Ja myślę, że musiałaś mieć owu szybciej no nie ma innej opcji albo faktycznie jakieś bliźniaki się kroją
Ciekawe jak jutro wyjdzie
Który tydzień wg tabelek ci tam wychodzi?
@Lovi23 trzymam kciuki za jutro! Ja ide w sobotę
ens93
Zaciekawiona BB
W sumie racja 16 za 2 tygTak do dupy troche się wbić i zaświadczenie chcieć niby miałam iść jutro do tego co mi ciążę potwierdził, ale serducha i tak nie będzie jeszcze widać a 250 trza będzie zostawić...no mam dylemat ehh...
moniczka2609
Fanka BB :)
Z okresu mi wychodzi, że zaczynam dziś 4 tydzień, a według badania, że końcówka 5 co raczej by było nie możliwe bo jak pisałam wcześniej @ kończyła mi się 12 grudnia a z mężem zaczęliśmy się starać od 17 grudnia, bo wtedy wrócił do PolskiJa myślę, że musiałaś mieć owu szybciej no nie ma innej opcji albo faktycznie jakieś bliźniaki się kroją
Ciekawe jak jutro wyjdzie
Który tydzień wg tabelek ci tam wychodzi?
@Lovi23 trzymam kciuki za jutro! Ja ide w sobotę
ens93
Zaciekawiona BB
Może bliźniaki [emoji3590][emoji3590]Z okresu mi wychodzi, że zaczynam dziś 4 tydzień, a według badania, że końcówka 5 co raczej by było nie możliwe bo jak pisałam wcześniej @ kończyła mi się 12 grudnia a z mężem zaczęliśmy się starać od 17 grudnia, bo wtedy wrócił do Polski
moniczka2609
Fanka BB :)
Idę jutro na drugą betę zobaczymy jaki przyrost będzie. Jak coś to chyba wcześniej zgłoszę się do tego lekarza niż 17.01 bo nie wytrzymam hehMoże bliźniaki [emoji3590][emoji3590]
Gratulacje [emoji173]Dzień dobry.
Wita się kolejna wrześniowa mama
Na razie wiemy z testu (nauczona doświadczenia po córce, nie biegnę do lekarza od razu po teście, idziemy do lekarza potwierdzić koło 7-8 tydzień
Jestem mamą 3.5 letniej Dominiki, która jest naszym wyczekanym, wystaranym ideałem na świecie i cholernie sie boję czy drugie dziecko bede umiała tak mocno pokochać jak ją na tą chwilę przeraża mnie powrót do pieluch, kolek, wstawania i nie spania nocami, chorób, ząbkowania, pilnowania gdy zaczyna chodzić by przypadkiem nie zjadło czegoś czego nie wolno...
reklama
ens93
Zaciekawiona BB
Też mam synka 3,5l czyżby była z czerwca 2015?Gratuluję serdecznie wszystkim przyszłym Mamom!