reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Beta 0, w jamie macicy nie ma zarodka. Dziś normalnie mam miesiączkę. Ordynator stwierdził ciążę biochemiczną. Prawdopodobnie była, a samoistnie poroniłam. Poza tym na lewym jajniku mam torbiel. Już kiedyś miałam i się wchłonęła.
A co do tej ciąży mam mieszane uczucia. Żaden sikany test nie był pozytywny, tak sobie myślę, że może laboratorium się pomyliło?
Życzę Wam kolejnych szczęśliwych miesięcy i spokojnego rozwiązania.
A ile wyszła pierwsza beta? Dziwne

reklama
Beta 0, w jamie macicy nie ma zarodka. Dziś normalnie mam miesiączkę. Ordynator stwierdził ciążę biochemiczną. Prawdopodobnie była, a samoistnie poroniłam. Poza tym na lewym jajniku mam torbiel. Już kiedyś miałam i się wchłonęła.
A co do tej ciąży mam mieszane uczucia. Żaden sikany test nie był pozytywny, tak sobie myślę, że może laboratorium się pomyliło?
Przykra wiadomość... Trzymaj się dzielnie, a ciąża przyjdzie w momencie kiedy się nie będziesz tego spodziewać... [emoji8]

Przykro mi bardzo :( [emoji173]

Dziewczyny ratunku. Mam taka ochotę na piwo że z kijem nie podchodź. Mąż mi kupił karmi.
Jest napisane na butelce bezalkoholowy napój piwny karmelowy MOGĄCY posiadać znikome ilości alkoholu do 0,5% .. Mogący - też się określili... nie wiem czy moge je pic w necie rożne opinie wizyta dopiero w środę a mnie chęć nie opuszcza

Jest piwo z prawdziwym 0% - Bavaria :) jeszcze chyba w lato w ciąży, w supermarkecie znalazłam Heineken 0.00% polecam, delikatne w smaku, ale smakuje jak piwo nie woda :)

Przykro mi, że jednak nie wyszło z ciążą. Mam nadzieję, że odpoczniesz, emocje opadną i wkrótce dołączysz do nowego wątku ciążowego. Powodzenia! [emoji173]️

A ja mam dziewczyny pytanie z tych intymnych. Nie miałam okazji zapytać mojej gin bo wizyta dopiero w czwartek ale lekarka rodzinna jak tylko powiedziałam że jestem w ciąży to od razu zaznaczyła że nie powinnam "utrzymywać kontaktów cielesnych"...podziękowałam za radę i tyle. Macie jakieś zdanie w tym temacie? Nie słyszałam o zakazie seksu bez przyczyny. Rozumiem że lekarz może stać zakaz ale kiedy są wskazania, a ta lekarka tak stwierdziła i tyle mówiąc że to szkodliwe na tym etapie.

Jakby ciaza byla zagrozona to sie trzeba powstrzymac jakis czas a jesli nic sie nie dzieje to trzeba korzystac :). Dziecku nic nie bedzie nie martw sie.

@Ania23081991 ja akurat nie mogę bo te krwiaczki. Ale z tego co wiem jeśli gin nie zabroni to można. Z tym, że...w prezerwatywie. Ponieważ nasienie może spowodować skurcze( tak wynaleziono tabletkę poronną) tak mi mówił. Że seks ok ale w zabezpieczeniu. I słyszałam to od obu moich ginkow, i szwagierka też więc coś w tym jest.

reklama
Ja piwo zero pije od czasu do czasu ale patrze czy jest 0 czy np do 0,5% alko wtedy nie kupuje takiego. Ale 0 to 0 :) lechy i heinekeny mają prawdziwe 0 :)

Do góry