reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Hej sorry, ze tutaj zapytam w Waszym watku, ale jakos znalazlam temat krwi ujemnej i szczepionki. Ja mam minusa, moj facet - nie wiem. Chyba plusa. Moja 1 ciaza. Mialam juz 2 razy badanie na przeciwciala. Nie wykryto. Jeszcze bede robic raz za jakis czas. Jesli nie wykryją (a w 1 ciazy raczej to rzadkosc) to czy jest sens kupowania za 400 zl (a braki sa spore) immunoglobuliny? Po porodzie i tak musza mi podac. Chyba, ze oni mysla przyszlosciowo o kolejnych ciazach. A co, jesli kobieta nie planuje wiecej dzieci?
Wydaję mi się ,że w 1 ciąży jest to bez sensu ,masz racje po porodzie Ci podają ,ale myślę że mąż powinien oznaczyć sobie grupę krwi ,no minus niestety jest rzadką krwią , ja też muszę zbadać ,bo mam prawie 30 tydzień ,

Hej sorry, ze tutaj zapytam w Waszym watku, ale jakos znalazlam temat krwi ujemnej i szczepionki. Ja mam minusa, moj facet - nie wiem. Chyba plusa. Moja 1 ciaza. Mialam juz 2 razy badanie na przeciwciala. Nie wykryto. Jeszcze bede robic raz za jakis czas. Jesli nie wykryją (a w 1 ciazy raczej to rzadkosc) to czy jest sens kupowania za 400 zl (a braki sa spore) immunoglobuliny? Po porodzie i tak musza mi podac. Chyba, ze oni mysla przyszlosciowo o kolejnych ciazach. A co, jesli kobieta nie planuje wiecej dzieci?
Kochana, jeśli nie masz przeciwciał, to naprawdę bez sensu. Po porodzie i tak dostaniesz. Kontroluj tylko coombsa:)
Dziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm
Trzymajcie kciuki za maleństwo;)dla Was wszystkich też duuuzo zdrówka
Trzymam kciuki za malutka księżniczkę! Daj znać co jakiś czas co u Was. Ściskam!

Dziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm
Trzymajcie kciuki za maleństwo;)dla Was wszystkich też duuuzo zdrówka
Kciuki mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] będzie dobrze! Musi być!!![emoji3531]

reklama
Do góry