reklama
Fado123
Fanka BB :)
Dziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm
Trzymajcie kciuki za maleństwodla Was wszystkich też duuuzo zdrówka
Zdrowia dla Dzieciątka ,trzymam mocno kciuki !!!
Fado123
Wydaję mi się ,że w 1 ciąży jest to bez sensu ,masz racje po porodzie Ci podają ,ale myślę że mąż powinien oznaczyć sobie grupę krwi ,no minus niestety jest rzadką krwią , ja też muszę zbadać ,bo mam prawie 30 tydzień ,Hej sorry, ze tutaj zapytam w Waszym watku, ale jakos znalazlam temat krwi ujemnej i szczepionki. Ja mam minusa, moj facet - nie wiem. Chyba plusa. Moja 1 ciaza. Mialam juz 2 razy badanie na przeciwciala. Nie wykryto. Jeszcze bede robic raz za jakis czas. Jesli nie wykryją (a w 1 ciazy raczej to rzadkosc) to czy jest sens kupowania za 400 zl (a braki sa spore) immunoglobuliny? Po porodzie i tak musza mi podac. Chyba, ze oni mysla przyszlosciowo o kolejnych ciazach. A co, jesli kobieta nie planuje wiecej dzieci?
justyndziuk
Kochana, jeśli nie masz przeciwciał, to naprawdę bez sensu. Po porodzie i tak dostaniesz. Kontroluj tylko coombsaHej sorry, ze tutaj zapytam w Waszym watku, ale jakos znalazlam temat krwi ujemnej i szczepionki. Ja mam minusa, moj facet - nie wiem. Chyba plusa. Moja 1 ciaza. Mialam juz 2 razy badanie na przeciwciala. Nie wykryto. Jeszcze bede robic raz za jakis czas. Jesli nie wykryją (a w 1 ciazy raczej to rzadkosc) to czy jest sens kupowania za 400 zl (a braki sa spore) immunoglobuliny? Po porodzie i tak musza mi podac. Chyba, ze oni mysla przyszlosciowo o kolejnych ciazach. A co, jesli kobieta nie planuje wiecej dzieci?
Trzymam kciuki za malutka księżniczkę! Daj znać co jakiś czas co u Was. Ściskam!Dziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm
Zuzanna1234
Trzymam kciuki !!!! Dawaj znać co i jak !Dziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm
monitkaz
Kochana, jeśli nie masz przeciwciał, to naprawdę bez sensu. Po porodzie i tak dostaniesz. Kontroluj tylko coombsaTrzymam kciuki za malutka księżniczkę! Daj znać co jakiś czas co u Was. Ściskam!
Jasne dzieki :-) moja gin poleca,a mi sie to wydaje na wyrost.
I trzymam kciuki tez! Bedzie dobrze.
monitkaz
Wydaję mi się ,że w 1 ciąży jest to bez sensu ,masz racje po porodzie Ci podają ,ale myślę że mąż powinien oznaczyć sobie grupę krwi ,no minus niestety jest rzadką krwią , ja też muszę zbadać ,bo mam prawie 30 tydzień ,
Dzieki :-)
Baciombre1984
Trzymamy kciuki za maleństwo, daj znać jak u Was[emoji8]Dziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm
Kciuki mocno zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] będzie dobrze! Musi być!!![emoji3531]Dziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm
reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Zdrówka i siły [emoji846]Dziewczyny urodziłam 09.07.19 mała Matyldke, 28tc+6, stan przedrzucawkowy;(mała 940g,37cm