reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny [emoji16] ja dziś nie mam mocy... Muszę posprzątać dom, ale jakoś nie mam siły [emoji85] pogoda tez straszna :/
Czy wy tez musicie w nocy tak często chodzić do toalety? Budzi mnie niby pełen pęcherz, a jak ide do wc to wyleci kilka kropel i koniec .. [emoji85] dziś z 4 razy w nocy wstawałam [emoji23]
Miałam dzisiaj tak samo, do tego mąż obok tak chrapał że miałam już ochotę starą skarpetką się ratować i syn co jakiś czas się budził bo nos miał zatkany i przeszkadzało mu to w spaniu. Ten katar tak głęboko siedział że osika je wodą morską i wydmuchiwanie nosa nic nie dawało.

Ale Wam zazdroszczę tych wizyt[emoji177] Ja swoją mam dopiero 19.03 - te 3 tyg. czekania mnie dobijają [emoji4] plus jest chociaż taki, że usg mam robione ba każdej wizycie [emoji4]

To wizytujemy razem [emoji173]️

Ale pogoda okropna.. dzisiaj wzięłam się w końcu za porządki.
Dziewczyny jak się pozbyć kurzu? Codziennie wycieram i odkurzam i ciagle pełno wszędzie jestem załamana i coraz mniej mi się chce sprzątać

Cześć dziewczyny [emoji16] ja dziś nie mam mocy... Muszę posprzątać dom, ale jakoś nie mam siły [emoji85] pogoda tez straszna :/
Czy wy tez musicie w nocy tak często chodzić do toalety? Budzi mnie niby pełen pęcherz, a jak ide do wc to wyleci kilka kropel i koniec .. [emoji85] dziś z 4 razy w nocy wstawałam [emoji23]
Mam to samo :/ budzę się co dwie godziny, a to dopiero 11 tydzień

Ja dziś o 13:40 prenatalne [emoji51] stres jest.. a pytanie wszystkie z was co są już po prenatalnych miały usg brzuszne ?
Ja miałam robione przez brzuch i wszystko było już świetnie widać
U mnie starsza 11 kończy w czerwcu...
Co ja mam powiedzieć, pasują na nią moje ciuchy sprzed 3lat 34/36[emoji31] a rozmiar buta ma taki jak jaa[emoji1782]
Moja też 11 kończy, ale w sierpniu, ale ten czas leci, a ja wciąż się czuję młoda i piękna jak za czasów zanim się urodziła [emoji6] a rozmiar buta ma już większy ode mnie, ostatnio dała mi buty z których wyrosła [emoji23]

@Klauduśka23 ja też wstaje do toalety po kilka razy, dzisiaj tylko 2 więc uważam to za prawdziwy sukces [emoji6]

To wizytujemy razem [emoji173]️

Ale pogoda okropna.. dzisiaj wzięłam się w końcu za porządki.
Dziewczyny jak się pozbyć kurzu? Codziennie wycieram i odkurzam i ciagle pełno wszędzie jestem załamana i coraz mniej mi się chce sprzątać
Hahaha o kurzu nawet mi nie mów. Powycieram rano a wieczorem znowu jest...

Ja mam wizytę 14 marca [emoji16] wtedy z OM mam 14+0 a z USG 14+4 [emoji39] ciekawe czy lekarz potwierdzi płeć z prenatalnych :)

Ja też się budzę w nocy ale zawsze tylko raz na siku i potem nie mogę zasnąć z 2h.. czy to 3 czy 5 rano:/ masakra
Ale po pierwszym trym macica się trochę podniesie to nie będzie wam się chciało tak sikac ciągle. I to wróci pod.koniec.dopiero [emoji14]

Ann89 polecam Ci nawilżacz powietrza, jak śpię z nawilżaczem to nie mam kataru:)

Justyndziuk mniej się rozglądać [emoji23] czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Nie chce mi się sprzątać- nie widzę syfu[emoji23]

Moja skończy 2 w czerwcu [emoji173]

reklama
Do góry