Kattee
Fanka BB :)
Ja liczę według OM, dzisiaj 13+1, z USG wychodzi 13+2 więc niewielka różnica, a dzidzia i tak wyjdzie wtedy kiedy będzie miała ochotę [emoji6]Dziewczyny Wy tygodnie liczycie od OM czy z Usg. Mi w kartę wpisał 12 tydzien. Z pomiarów usg. A tak z OM mam mniej, bo 11.
Mój uwielbia chodzić po sklepach bardziej niż ja, a jak już chodzi o wystrój i wyposażenie wnętrz to już w ogóle, ja większość rzeczy kupuję w internecie, szkoda mi czasu na łażenie po sklepach, a mąż jak gdzieś wejdzie to nie może wyjść [emoji23] Też wybieramy się do Ikei w najbliższym czasie, tylko u nas to wyprawa, do najbliższej mamy ok 100 km. Dlatego czekam, aż poznamy płeć maluszka to i dla niego coś kupimy.U mnie się dzisiaj fajny dzień zapowiada. Muszę coś klientowi zawieźć do Poznania, a że nie mam nic innego do roboty w domu, to sobie wymyśliłam, że do Ikei sobie pojadę. SAMA! Bez marudzącego i pospieszającego mnie Narzeczonego... Nie wiem jak u Was, ale u nas wspólna wizyta w Ikei zawsze kończy się kłótnia. Na kawkę i torcik Daim sobie pójdę, w spokoju zasłony wybiorę i inne pierdoly. Ale będzie fajnie, hehe :-)
Przed chwilą wróciłam z paznokci, a teraz leże i odpoczywam, taki prezent na wcześniejszy dzień kobiet sobie zrobiłam [emoji4]