reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Szafa jest ogromna I liczymy też na pomoc mojego taty przy tym, a on z kolei wyjeżdża za granicę za jakiś miesiąc więc w najbliższym czasie będę to ogarniać. Oczywiście łóżeczko i inne gadżety sobie daruję narazie ale szafę przeniose do pokoju córki, a od niej wezmę komodę i szafę pojedynczą. Jeszcze nie przemyslalam tego jakoś dokładnie ale będzie totalny sajgon bo szafa w sypialni jest pełna wszystkiego.
Dasz radę [emoji6]
U nas też będzie maly haos bo wszystkie nasze ciuchy i bielizna będzie w salonie, komoda z salonu idzie na korytarz i wjedzie nowa komoda dla malucha do sypialni...
Wstępnie myślałam, żeby to robić we wakacje ale teraz nie wiem czy to będzie dobry czas na to wszystko [emoji849]

reklama
A ja dzisiaj byłam na badaniach, glukoza zaś wyszła mi 93 [emoji39] No cóż, znów najwyżej zrobię szybciej krzywą. [emoji37] oby tylko nie wyszła cukrzyca, z młoda wyszedł mi cukier na czczo 92 i cukrzycy nie było... to może teraz też mi się upiecze [emoji120]
Mi wyszla 93 tez :p ale na glukozie potem 92 na czczo :D a potem 118 po 2h więc na razie spokój :p

Hello Hello! :D
U mnie według apki dziś 11+0 wiec wchodzimy w 12 tydzień :D mam dziś dobry humor, synek u mamy a my dzisiaj ikeę zaliczymy ;) planujemy kupić niewielki fotel do pokoju syna bo plecy pękają przez to ciagle siedzenie na podłodze ;) No i oczywiście pójdziemy na klopsiki, hehe. Teraz trochę pracy przed przyjemnościami. Co do krwawień to ja mam wiecznie z tym problem, delikatne naczynka itd, od paru dni to po prostu norma, nachyle się nad umywalka zęby umyć i zaraz mi kapie. Za to zatoki mi zaczynaja szaleć i ucho mi zatkało. Nienawidzę tego :/
Miłego dnia dziewczyny!!!
P.s ja tez wiecznie bym robiła porządki, stare wyrzucała, nowe kupowała. Mój mąż tak samo jeśli chodzi o kupowanie ;) na co dzień mówi ze będzie żył w zakupowej ascezie bo to nieekologiczne co chwile zmieniać ubrania. A jak znajdziemy się w sklepie za moimi rzeczami to wychodzi z większa torba zakupów :D także tego...

Mi wyszla 93 tez :p ale na glukozie potem 92 na czczo :D a potem 118 po 2h więc na razie spokój :p
A ja dzisiaj byłam na badaniach, glukoza zaś wyszła mi 93 [emoji39] No cóż, znów najwyżej zrobię szybciej krzywą. [emoji37] oby tylko nie wyszła cukrzyca, z młoda wyszedł mi cukier na czczo 92 i cukrzycy nie było... to może teraz też mi się upiecze [emoji120]
Fajnie macie ja od 7tc z cukrzyca ale na samej diecie na szczęście

Hey Hey ja mam dziś USG już czekam pod gabinetem miałam mieć na 13 ale musi coś ważnego zrobić i wróci 13:25 także czekam czekam :*

reklama
Też mam problem z ustawieniem mebli ale inny - mam komoda z przewijakiem, taka ogromna w której mam rzeczy córki. Ok, to nie przeniesiemy do innych szafek i tam będą rzeczy młodszego. Ale. Jak z przewijakiem w nocy? Młoda śpi pół nocy u siebie w pokoju i pół u nas więc nie wiem gdzie będzie mniejsze zło żeby oświecić i przewinąć młode. Nie wiem jak to ogarnąć.

Mamadwojki, baciombre kciuki:)

Do góry