reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Powiem wam ze mam faze na sprzatanie rzeczy ktorych nigdy nie mialam czasu sprzatnac, mam takie parcie ma wyrzucanie niepotrzebnych rzeczy i porzadkowanie szaf ze szok.

Ja to samo.
W końcu udało mi się zrobić porządki z dokumentami. Wyrzuciłam rachunki z 2006 roku hihihi
Mam teraz pięknie wszystko posegregowane tematycznie.

reklama
Molly o Taak, już czekam aż będę mogła się ruszyć i zacząć sprzątać :D moj też tak ma, już sprząta piwnicę. W poprzedniej ciazy wyrzuciłam chyba połowę mieszkania więc ciekawe co będzie teraz :D

Supreme ja na wszystkie zakupy chodzę sama i wszyscy jesteśmy szczęśliwi:D Chyba że kupujemy coś mojemu, to wtedy idę z nim ale nic nie oglądam. Tak żebym miała sobie cos kupować to nie pójdę z nim bo mnie szlag trafia jak widzę jego minę [emoji23]

My mamy 15tc. Ale niestety pierwszy raz z plamieniem trafiliśmy do szpitala. Obudziłam sie przed 5 i odrazu pobudka i szpital. Lekarz powiedział, że z maleństwem jest wszystko w porzadku, łożysko, macica również, ale obserwacja musi być. To mamy przymusowe leżenie[emoji849] normalnie nie potrafie leżeć, a tu przymus[emoji849]

My mamy 15tc. Ale niestety pierwszy raz z plamieniem trafiliśmy do szpitala. Obudziłam sie przed 5 i odrazu pobudka i szpital. Lekarz powiedział, że z maleństwem jest wszystko w porzadku, łożysko, macica również, ale obserwacja musi być. To mamy przymusowe leżenie[emoji849] normalnie nie potrafie leżeć, a tu przymus[emoji849]
Współczuję, łącze się w bólu :( też leżę, plackiem, już prawie miesiąc.

No musisz sie oszczędzać, na szczęście wszystko dobrze ale to sygnal ze trzeba zwolnic.

Ja wczoraj czulam laskotanie w brzuchu :D do ikei mówisz, hmmm nie głupi pomysl :D

Ja właśnie zrobiłam sobie syrop z cebuli, a wczoraj mąż mi kupił tabletki do ssania i rozpuszczania z seri *spam* dla kobiet w ciąży, więc się leczymy i mam nadzieje, że szybko przejdzie.
Ja też musze się wybrać do fryzjera robie balejaż trochę się bałam, ale w kwietniu jak już na dobre rozpocznie się 2 trymestr to pewnie zrobie. Myślicie, ze to bezpieczne?

Najważniejsze, że wszystko dobrze, a lepiej dmuchać na zimne ! ☺️

reklama
Do góry