reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Powiem wam ze mam faze na sprzatanie rzeczy ktorych nigdy nie mialam czasu sprzatnac, mam takie parcie ma wyrzucanie niepotrzebnych rzeczy i porzadkowanie szaf ze szok.

Ja to samo.
W końcu udało mi się zrobić porządki z dokumentami. Wyrzuciłam rachunki z 2006 roku hihihi
Mam teraz pięknie wszystko posegregowane tematycznie.

reklama
Molly o Taak, już czekam aż będę mogła się ruszyć i zacząć sprzątać :D moj też tak ma, już sprząta piwnicę. W poprzedniej ciazy wyrzuciłam chyba połowę mieszkania więc ciekawe co będzie teraz :D

Supreme ja na wszystkie zakupy chodzę sama i wszyscy jesteśmy szczęśliwi:D Chyba że kupujemy coś mojemu, to wtedy idę z nim ale nic nie oglądam. Tak żebym miała sobie cos kupować to nie pójdę z nim bo mnie szlag trafia jak widzę jego minę [emoji23]

My mamy 15tc. Ale niestety pierwszy raz z plamieniem trafiliśmy do szpitala. Obudziłam sie przed 5 i odrazu pobudka i szpital. Lekarz powiedział, że z maleństwem jest wszystko w porzadku, łożysko, macica również, ale obserwacja musi być. To mamy przymusowe leżenie[emoji849] normalnie nie potrafie leżeć, a tu przymus[emoji849]

My mamy 15tc. Ale niestety pierwszy raz z plamieniem trafiliśmy do szpitala. Obudziłam sie przed 5 i odrazu pobudka i szpital. Lekarz powiedział, że z maleństwem jest wszystko w porzadku, łożysko, macica również, ale obserwacja musi być. To mamy przymusowe leżenie[emoji849] normalnie nie potrafie leżeć, a tu przymus[emoji849]
Współczuję, łącze się w bólu :( też leżę, plackiem, już prawie miesiąc.

No musisz sie oszczędzać, na szczęście wszystko dobrze ale to sygnal ze trzeba zwolnic.

Ja wczoraj czulam laskotanie w brzuchu :D do ikei mówisz, hmmm nie głupi pomysl :D

Ja właśnie zrobiłam sobie syrop z cebuli, a wczoraj mąż mi kupił tabletki do ssania i rozpuszczania z seri *spam* dla kobiet w ciąży, więc się leczymy i mam nadzieje, że szybko przejdzie.
Ja też musze się wybrać do fryzjera robie balejaż trochę się bałam, ale w kwietniu jak już na dobre rozpocznie się 2 trymestr to pewnie zrobie. Myślicie, ze to bezpieczne?

Najważniejsze, że wszystko dobrze, a lepiej dmuchać na zimne ! ☺️

reklama
Do góry